mandag 28. september 2009

Dukkeseng

I dag har jeg handlet første julepresang på nettet. Det ble en dukkeseng til Emma som er en kopi av Juno/Kili-sengen fra 40-tallet. Nettsiden heter www.mortil3.no. Jeg tenkte og sy dyne- og putetrekk selv.

Ellers har jeg oppdaget at barnebutikken Sprell har egen nettbutikk! www.sprell.no. Jippii!! Tror det blir noen julepresanger herfra også i år :)Jeg har også bestilt masse nye bilder av Emma på fotoknudsen. Jeg har allerede fyllt to albumer, så nå gleder jeg meg til å scrappe litt i disse skjønne albumene som jeg kjøpte for en tid siden på www.addictedtoscrapbooking.com. Det ble litt dyrt med toll og frakt, men jeg syns det var verdt det ;)

7 kommentarer:

 1. Heisann! Jeg ble bare dradd inn på bloggen din ved synet av den dukke
  senga! den er den nydeligste jeg vet, har siklet etter den ALTFOR lenge!
  ønsker meg til lillemoren min:)
  Kjekt å titte innom deg!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:D Er tilda stoff jeg bruker ja!!! men om det blir så fint er en annen sak... men det er ikke på grunn av stoffet hvertfall:P

  SvarSlett
 3. For en super søt dukkeseng:-):

  SvarSlett
 4. Hei!

  Jeg har tittet innom den fine bloggen din. Takker for tips om Sprell.no.

  Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 5. Den har jeg kjøpt også til min prinsesse og det festligste av det festlige er jo at det finnes seng til dukkas dukke:-)

  Jeg har kjøpt min på www.tumleplassen.no der har de også mye fint til små jenter.

  Du hadde en veldig fin blogg jeg har bestemt meg for å gå igjennom alle bloggene på NIB som du ser har jeg ikke kommet så langt begynte på A.... Det er så mye fint at jeg blir sittende å se på alle kjempe lenge. Får lyst til å legge inn kommentarer og se og se men det gjør jo ikke noe om det tar litt tid heller.

  SvarSlett
 6. Nåmmen, for en søt liten seng! Tipper hun blir superfornøyd med årets julegave: ) Nyt kvelden og helgen, klem fra meg

  SvarSlett