søndag 27. september 2009

Loppemarked og annetI helgen har det vært skikkelig høstvær her hjemme, og vi har for det meste holdt oss innendørs. Men på lørdag var jeg på loppemarked, og fikk med meg disse tingene hjem. Den rødrutete kokeboken til Ingrid Espelid har jeg lenge ønsket meg, og nå har jeg den! Fann den på loppemarkedet for 40 kroner! Riktignok en eldre utgave, men fortsatt de samme gode oppskriftene. Klokken syns jeg var utrolig stilig, med klokkeviser på begge sider. Inni står det "Grand Central Terminal New York". Han som solgte den trodde ikke den virket, og solgte den til meg for 30 kroner! den trengte kun to batterier, og var god som ny :)

Trekassen har jeg fått av mamma. Syns den passet godt til å ha alle interiørbladene mine i på loftstuen.

Den søte engelen hadde jeg på barnerommet mitt. Syns engler er så fint, og i julen blir det engler og hvitt, fremfor julenisser og masse rødt. Begynner og glede meg til jul allerede :)


5 kommentarer:

 1. Røverkjøp du gjorde på loppemarked.
  Ha en fin uke.

  mistin

  SvarSlett
 2. Den rutete kokeboken for 40 kroner...det var et kupp. Jeg er på jakt etter den til datteren min. Klokken ser også så fin ut.
  God uke til deg.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 3. Så fine ting du har kjøpt deg, 40,- for den rutete kokeboken er litt av et varp vil jeg si.. Den ønsker jeg meg også!: ) Håper du har hatt en nydelig dag, klemmer fra meg

  SvarSlett