onsdag 28. oktober 2009

Alltid gøy med noe nytt...

I går fikk jeg endelig den etterlengtede pakken min fra Boligfryd :) Dette blir vel siste interiørkjøp på en stund tenker jeg...ehh?....ja ;)

I pakken min fikk jeg blant annet to skjønne puter med monogram til sofaen min på loftstuen.

Samme type pute med volanger og monogram til arbeidsstolen min.Gardinene jeg hadde på kjøkkenet var hullete og flekkete etter mine to katter, så de trengtes å byttes ut. (Kattene mine bor nå hos mine foreldre, ettersom samboeren min er veldig allergisk :( ). Disse liftgardinene var bare helt utrolig skjønne!

Jeg liker veldig godt Lisbeth Dahl sine produkter. Sminkepungen er fra Boligfryd, mens smykkeskrinet var en gave fra samboeren min i fjor jul :) Jeg kunne tenkt meg et smykkestativ maken til ørering-stativet.Her er litt kveldsstemning fra kjøkkenet mitt. (Lampen i taket er en "smule" feilplassert....tihii ;))

Og fra stuen... Litt mørkt bilde men... Hadde kanskje blitt bedre med fyr i peisen, men med varme fra husveggen fra to naboer, er det sjelden vi kan fyre i peisen uten at det blir badstue her :(

Nå skal jeg kose meg med en kopp te med kanel og eple. Det er favoritten om høstkveldene :) Ha en hyggelig kveld alle sammen! :)

5 kommentarer:

 1. fiiine bilder;)
  Nydelige ting du har fått deg. Ønsker meg en slik liftgardin jeg...
  klem

  SvarSlett
 2. Åh du har jo fått deg alle mine drømmer:P Nyyydelig!!! Nå ble jeg rent misunnelig her hehe,,, få håpe nissen er snill i år :P hehe. Og så hyggelig at du synes jeg har blitt flink til å sy.. Jeg prøver hardt det skal sies, men hvor bra det blir kan vel diskuteres:P Godt man er kreativ hvertfall så man kommer med noen løsninger som ikke nødvendigvis var planen:P

  Ha en flott dag søta!

  SvarSlett
 3. hei:)kjempe fine ting du har kjøpt deg :) koselig hjem du har! Kommer nok innom her igjen;) Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. det ble jo kjempe fint. putene er bare såå fine.. ble jo veldig fint med det nye trekket på den svarte stolen. trenger jo ikke male den. veldig fint du har det på loftet vennen.

  klem

  SvarSlett
 5. Heisann :)

  Så koselige bilder... :) Fint du har det... :)

  Ha en fortsatt fin helg...!!!

  Klemmer fra Malin Virginia

  SvarSlett