søndag 11. oktober 2009

Nå kan vinteren bare komme..

I dag har vi endelig fått ryddet hagen og terassen for hagemøbler, planter og rusk. Vi har plantet ned løkene til påskeliljene og klippet hekken en siste gang før vinteren. I tilegg har jeg plantet litt lyng på terassen og utenfor inngangsdøren.





























Syns lyngen pynter så fint om høsten. Lykten som jeg hadde på terassen i sommer har fått litt rust på seg etter å ha stått ute i all slags vær :/ Nå står den under tak utenfor inngangsdøren for å lyse velkommen til alle gjester på mørke høst- og vinterkvelder :) Regner med at jeg får en del bruk for støvlene mine i høst, derfor har jeg anskaffet meg fleezesokker til de for å holde varmen :)















Har hatt en veninne på besøk i helgen, og da jeg fulgte henne på flyplassen, så jeg at de hadde 25 prosent på alle utenlandsblader på Narvesen! Måtte selvfølgelig ha med meg noen utenlandske interiørblader hjem ;) Så nå har jeg masse herlig lesestoff og kose meg med :) Ha en fin uke alle sammen!

3 kommentarer:

  1. Så koslig og så fine bilder! Har ei lykt jeg og som har kommet litt rust på, får prøve med bengalakk om den blir fin igjen da kansje...:O)

    Tøft fuglebur!

    Ei fin uke til deg og! :O)

    SvarSlett
  2. Så fint det ble, den lykta var jo nydelig! Ha en fin uke!

    SvarSlett
  3. ÅÅ nå ble jeg misunnelig her - Her kan vinteren nemlig ikke komme enda:P det blir krise... med møbler som står ute enda og ingenting er ryddet:P

    SvarSlett