søndag 1. november 2009

Julen nærmer seg...

Da er vi kommet til november, og det er for alvor tid å begynne og tenke på jul! Jeg har begynt så smått på julegavene, og har håp om å bli ferdig med de før 1.desember :) Jeg liker å bruke tid på å finne de perfekte gavene og pakke de fint inn. Jeg kan virkelig ikke fordra hasteinnkjøp rett før julaften, og adventstiden vil jeg bruke til å bare kose meg og glede meg til jul :)


I år ønsker jeg meg diverse fater og glass fra Riviera Maison. Så får vi håpe julenissen fikk med seg det?...hahaha ;)


I fjor var vi en liten gjeng som samlet oss til en kveld med juleverksted. Alle hadde med seg noe de ville lage, vi spiste julekaker, drakk julegløgg, pratet og koste oss :) I år tenkte jeg at jeg skulle føre tradisjonen videre og ha juleverksted hjemme hos meg :) Hobbyartikler er allerede bestilt på www.pandurohobby.no :)

Ååå...som jeg gleder meg til jul! Håper vi er heldigere enn i fjor og får litt snø på julaften. Det er den beste julestemningen :)

Ha en kjempefin søndag kjære blogglesere, og takk for alle hyggelige kommentarer jeg får....det varmer virkelig :)

2 kommentarer:

  1. Sånn juleverksted er så koselig, har en dag med ungene jeg som vi lager litt forskjellig. Moro for besteforelder å få, dessuten er de så stolte av det de lager. Har ordnet endel gaver jeg også, orker ikke det styret like oppunder jul. RM har masse fint ja!
    Ha en herlig mandag!

    SvarSlett
  2. Åh så mye flott!!! Men du har vel vært snill i år så det er ikke noe problem:P Heldig du er som klarte få tatt jelekort på første forsøk!! :D

    SvarSlett