tirsdag 15. desember 2009

Litt rødt

Så er det vel sant det de sier....det blir ikke skikkelig jul uten litt rødt ;) Jeg hadde egentlig tenkt og gjøre som i fjor, å pynte med hvitt og sølv, men i år syns jeg huset manglet den skikkelige julestemningen. Min kjære mener dessuten at det ikke er ordentlig jul uten det røde innslaget....så da var det ut å handle noen småting :) Det ble en rød- og hvitrutete duk, en rød/hvit kjøkkenhåndduk med "god jul" på, litt rød- og hvitrutete bånd og noen røde stoffhjerter. Og jammen ble det ikke mer julestemning her i huset! :)Kanskje en rød julenisse får lov å komme inn i huset etterhvert også...?!....da blir vertfall min kjære glad (den hvite nissen er visst ikke helt det samme) ;) Jeg som aldri har likt det røde noe særlig...jaja, det er lov å skifte mening ;)

Sviblene i kjøkkenvinduet mitt har nok en gang blomstret, og denne gangen ble de overraskende nok, rosa! Må kanskje ha noen nye til jul. Liker de i grunnen best før de begynner å blomstre :)

I dag hørte jeg forresten en gladmelding!...det blir mest sannsynlig snø på julaften!! Jippiii!!!! Jeg kan ikke huske sist vi hadde snø på julaften?! Gleder meg til jul :) :)

Ha en trivelig tirsdagskveld :)

6 kommentarer:

 1. Hei ! så fint det ble med litt rødt!Jeg har bestemt meg for hvitt og sølv i år, men synes at litt rødt ser så mye finere ut hos andre enn hos meg:)Klem Eli

  SvarSlett
 2. Så kosleig du har det på kjøkkenet ditt...ja litt rødt må vi ha... det skaper en god stemning...

  ja jeg hørte denne glad meldingen...kommer snø til helgen...om den ligger helt til jul det får vi bare håpe på...


  Nyt dagene...
  Klem kerstin

  SvarSlett
 3. Så fine bilder! Koselig hos deg.
  Jeg syntes det er fint med rødt når man har mye hvitt ellers.

  Ha en fin dag!

  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Heisann Anne!!
  Koselig i kjøkkenet ditt Anne!!
  Litt rødt må til.....der er mye mere rødt i interiørverden i år enn i fjor ser man!!
  Synest det er koselig med røde og hvite tekstiler!! Men når julen er over er det fort ut med det!! Blir lei da.....

  Ha en fin onsdag og kos deg med julepyntingen

  SvarSlett
 5. Helt enig i at vi må ha litt rødt.. Det blir så "julekoselig" da:) Likte de rutete tekstilene..) Må få fram litt mer rødt jeg også:)

  Klem fra meg*

  SvarSlett
 6. Så koselige bilder=)! Ja, litt rødt må til;)! Før pyntet jeg med MASSE rødt, men i år ble 90%av julepynten i eskene sine og jeg har heller laget en del nytt;)!

  Nyt førjulstiden!

  Klemmer!

  SvarSlett