torsdag 19. mai 2011

Laundry dayVæret her på vestlandet i dag er skikkelig guffent. Det er kaldt, det regner og det blåser. Skulle tro høsten hadde kommet allerede. La oss håpe det snart snur, og solen og varmen kommer.

Klesvasken her i huset har hopet seg opp, så her er det vaskedag i dag. Like greit når det er sånt drittvær ute. Savner å ha et litt stort vaskerom til benker og oppbevaring, tørking og stryking av tøy. Det står vertfall høyt på prioriteringslisten når vi skal bygge hus. Har kjøpt en fin laundrykurv fra Riviera Maison for litt siden. Den har hank på begge sider og det følger med hvit, sort og rosa lapp for å markere fargen på tøyet. Tror jeg må ha en til til sort tøy. Vaskepulveret har kommet opp i glasskrukker med lokk fra Ikea og merket både med lapp og bokstav for farget og hvitt tøy (her skal man ikke kunne ta feil..)  Skulle gjerne vist dere vaskerommet, men det er så mørkt og lite der inne (ingen vinduer), så det blir ikke noe bra bilde. Nå må jeg hente lillejenta i barnehagen, og så er det middagstid.

Ha en flott dag alle sammen.
Klem Anne5 kommentarer:

 1. Smart løsning å ha vaskepulveret i merkete krukker. Flott laundrybag også!
  Ha en fortsatt fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Kremmerhuset har mykje fint til vaskerommet for tida.
  Eg har boksar derifrå til vaskepulveret, og flasker frå ikea til skyllemiddel og milo☺ Og merka med dymo maskina mi☺
  Mykje finare med ein gang☺
  Vi held på å pusse opp vaskerommet-tar litt tid for eg vil det ska bli mest muleg praktisk og klare aldri å bestemme meg for ka eg skal velge av ting og tang....☺

  Håpe du kosa deg i regnet☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Likte denne kurven din anne!
  Klesvask er det nok av...her blir det aldri tomt!
  Da er det kjekt å ha litt koselige ting på vaskerommet...man tilbringer jo ganske mye tid der!!
  Ønsker deg en flott helg....mens vi venter på solen!

  SvarSlett