fredag 20. mai 2011

Litt nytt i gangen
Så var det helg igjen. I helgen skal vi i bryllup til noen gode venner av oss. Gleder meg kjempemasse. Antrekket er klart, kake laget, gave kjøpt og barnevakt ordnet. Håper å få masse inspirasjon til mitt eget bryllup til neste år. 

Denne gangen viser jeg litt bilder fra gangen min. Jeg liker sort og hvitt, og det går igjen i hele huset. I nyehuset tenkte jeg å mikse inn litt grått også, syns det gir en fin balanse til det sorte og hvite. Er nok veldig klassisk i stilen og kunne glatt ha møblert huset i ren Slettevoll-stil.


Den hvite kommoden kjøpte jeg for litt siden av en veninne. Ho hadde beregnet litt feil mål og hadde ikke plass til den. Elsker den. Den er litt shabby chic med slitte kanter (litt vanskelig å se på bilde men). Det sorte spegelet kjøpte jeg på Europris for lenge siden og de skjønne rammene med tekst er fra Riviera Maison. Ny sort paraply fra Lisbeth Dahl. 

I dag fikk vi tegninger på huset vi skal bygge. Må nok litt endringer til, men nå begynner det å skje ting vertfall. Håper å få sendt byggesøknaden før sommeren. Hvis det skjer, begynner vi forhåpentligvis å bygge på sensommeren/høsten. Byggmesteren har lovt meg at huset skal være ferdig i god tid før bryllupet, så får vi se da. 

Ønsker dere alle en fin helg.
Klem Anne

2 kommentarer:

 1. Koseleg gang☺
  Kor dåke ska gifte dåke hen?
  Vi skal gifte oss i Førde kirke.... Egentleg 4 august som sagt, men må skifte dato... Blir 11, 25 august eller 1 september... Tenke gjennom helga☺

  Spennande at husprosjektet begynner☺ Kor de ska bygge hus?

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. fiiiiiiiiin den var i gangen snuppa ♥ gleda meg til å sjå neste helg!! love love ♥

  SvarSlett