lørdag 28. mai 2011

På lekeplassen

Sommeren ser fortsatt ikke ut til å vise seg, men heldigvis er det litt opphold innimellom regnbyene, så Emmagullet og mammaen fikk tatt seg en tur ut på lekeplassen i dag.


Emma har på seg ny jakke fra Cupcake....litt stor for henne enda, men ho skulle absolutt ha den på seg. Ho har allerede begynt å bestemme hva ho skal ha på seg...og det i en alder av to år!


Skjønne jenta mi ♥

Mannen i huset ser på fotballkamp, så jeg sitter på loftstuen med mac'en min. Tenkte jeg skulle lage fotobok til Emma i kveld, i tillegg til å kose meg med å titte innom noen blogger.

Ha en fin lørdagskveld.
Klem Anne

7 kommentarer:

 1. Heihei! Så søt jente du har! :-) Tusen takk for hilsen hos meg! Det speilet du spurte om fant jeg på Skeidar. Jeg har sett det på tilbud flere ganger og jeg fikk kjøpt det til 399! Utrolig billig for et slikt speil vel?! Om dere skal bygge nytt hus så vil du nok ikke ha slik gå-inn-garderobe som vi har! ;-) Vi har jo bygd om et gammelt hus og garderoben er bare 1,85 i taket! Med skråvegger på begge sider. :-) Men jeg er meget fornøyd at vi fikk det til likevel. Har masse hengeplass og det er helt supert! Så kjempefint du har det hos deg forresten! Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 2. elskede prinsessa ♥ blir meir og meir lik sin mamma ♥

  SvarSlett
 3. Supersøt lita jente du har!
  Så koselig blogg du har :)

  Ønsker deg en fin ny uke!

  AW :)

  SvarSlett
 4. Hei Anne
  Takk for koselig hilsen
  Her er link til tapeten :

  http://www.sandbergab.se/sv/produkter/tapeter/Simon/743-12

  Hilsen Jannicke.

  SvarSlett
 5. Ut på tur....aldri sur!
  Selv om det er fristende å være innendørs!
  skjønne jenten din ....så fin i ny jakke :o)
  Her er også fotball....og jeg lytter med et halvt øre...er jo litt interessert da!

  Ha en fin kveld Anne

  SvarSlett