tirsdag 10. mai 2011

Vi er i haven...

Det har vært noen fantastiske dager her på Vestlandet de siste dagene, og jeg nyter at alt rundt oss er blitt grønt og at blomstrene igjen har begynt å spire. Det eneste jeg kunne vært foruten er pollenallergi....det er virkelig noe herk! Heldigvis har pollenmedisinen begynt å virke, så da kan jeg endelig sitte ute og nyte den herlige våren.Jeg har ikke plantet så mye enda, men noen skjønne margerittlignende blomster (husker ikke navnet på de) har jeg fått opp i krukker og kasser ute. En har fått plass på en stol ved siden av fugleburet (det burde nok fått et nytt malestrøk!). Stolen kjøpte jeg på Bohus i fjor for en billig penge. Kjøpte den mest for de skjønne sommerfuglmotivene. 


Sink er så fint å pynte med ute og gir et nostalgisk uttrykk. Vannkannen kjøpte jeg på Ikea for lenge siden og skiltet kjøpte jeg på www.boligfryd.no for et par år siden. Jeg kunne tenkt meg en litt stor sinkbalje til å ha vann i med flytende blomster.

 


Inngangspartiet har også fått litt nye blomster. De to grønne buskene og keramikkpottene de står i overlevde, utrolig nok, vinteren. Det hadde jeg faktisk ikke trodd! Den ene busken er blitt litt brun etter å ha stått i solsteken på terassen, men jeg håper kanskje den kan bli grønn igjen? Den hvite lykten har nok sett sine bedre dager, men liker den så utrolig godt, og finner ikke den samme igjen. 

I fjor kjøpte jeg min første hage- og plantebok, og den har hjelpt meg masse i å få litt mer grønne fingre. Det er skikkelig gøy når man får det til og plantene ikke dør etter kort tid. Jeg ser faktisk frem til å få en større hage etterhvert. Da har jeg lyst å plante egen urtehage og bær til sylting og safting. Hvordan ser deres hager ut? 

Ha en fin dag videre.

Klem Anne
 

3 kommentarer:

 1. im soooo glad u are back:) ♥ så fint du har pynta med blomster...enda ikkje gått til innkjøp...får vente på lønn:)

  SvarSlett
 2. Koseleg pynta☺
  Eg har ikkje kjøpt ei einaste uteblomst enno. Pollenet plagar meg også so har vore inne i 14 dagar :( Og medisinen virkar ikkje i heile tatt, so idag har eg tatt kortison sprøyte-håpe det hjelp!

  Kos deg med våren☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Hei, kjempekoselig vårstemning hos deg. Elsker de fine blomstene i lillatoner. Så spennende med hagebok, leste litt om den i et av dine tidligere innlegg. Er den så bra at du anbefaler en uerfaren "gartner" å kjøpe den?

  Gleder meg til å se hvordan hagen din utvikler seg i løpet av sommeren. Ha en god natt!
  Klemmer fra meg:-)

  SvarSlett