fredag 27. mai 2011

Walk-in-closet

I nyehuset ser det ut som vi får et lite walk-in-closet ved siden av soverommet vårt  Det blir ikke så kjempestort, rundt seks kvadrat, men det blir bedre enn sånn vi har det i dag. I dag har vi altfor liten plass, og det er lite praktisk og oversiktelig med klær i bokser. Hengeplass savner jeg dessuten mer av. Sånn ser det ut i dag...
Siden det er skråtak på begge sider av soverommet vårt, valgte vi å ha garderobe på ene siden. Vi brukte de skapene som stod her da vi kjøpte huset, og svigerfaren min tilpasset de sånn at vi fikk utnyttet hele veggen og skråtaket. På siden har han hengt opp en stang sånn at jeg har mer hengeplass til korte kjoler og topper. Eskene fra Ikea har små vinduer, sånn at jeg ser hva som er i de forskjellige. Her har jeg småting som belter, strømpebukser, sjal, bikiner, clutchvesker etc.


Jeg er utrolig glad i smykker og annen pynt og syns de må henges opp så du ser de, fremfor å ligge i et smykkeskrin.


På kommoden min har jeg parfymene mine, øredobber, stativ til øredobbene, smykkeskrin og sminkepung fra Lisbeth Dahl, og neglelakkene mine fra Dior og Chanel. Jeg elsker Chanel sine neglelakkerLouis Vuitton trillekofferten min er en kopi og kjøpt i Chinatown i New York for fem år siden. Du kan nesten ikke se at det er en kopi. Skulle bare ønske jeg hadde kjøpt flere vesker når jeg var i Chinatown den gangen. Men det blir forhåpentligvis flere muligheter.

Klem Anne

3 kommentarer: