torsdag 2. juni 2011

Dukkehus

Jeg har veldig lyst å kjøpe et dukkehus til Emma. Husker jeg hadde et når jeg var liten som jeg likte godt å møblere, og hvor dyrene fra The Sylvanian Families (morsomt å se at de er populære igjen) bodde i. Jeg har sett på forskjellige dukkehus, men liker godt disse fra Sprell http://www.sprell.no/.


Store og flotte dukkehus med dører og vinduer som kan åpnes og lukkes. Taket kan også løftes av slik at det er lett å komme til ovenifra.

Møbler til huset må man kjøpe utenom. Det er jo greit å ønske seg til bursdager og jul.

Denne langhelgen er tante, onkler, kusine og fetter til Emma på besøk fra Oslo, så i dag har vi vært med de. Emma har lekt så fint med kusinen sin som er ett år eldre. I morgen blir det en tur på fløyen, lunsj i byen etterpå og deretter skalldyr"fest" på kvelden. Gleder meg ♥

Håper dere koser dere disse dagene, fri eller ikke fri.
Klem Anne

3 kommentarer:

  1. Har lyst å kjøpe et dukkehus selv jeg, og jeg har ingen i huset som jeg kan "skylde" på...ha ha ha....er jo såååå søte.

    God helg!

    SvarSlett
  2. Nydelige dukkehus... :)

    Er inne på tanken med å kjøpe et til lille prinsessen sin 2 års dag om noen uker men jeg tror jeg venter til hun blir litt eldre å kan leke fint med det... :) Ellers så må jeg vel kjøpe et nytt et hvert år... :p

    Ha en flott helg!

    Klemmer ♥

    SvarSlett
  3. Hvor kjøper man møblene?

    SvarSlett