tirsdag 28. juni 2011

Hva skjer med sommeren da??Det har vært litt stille her på bloggen den siste uken. Det er fordi vi har vært på ferie på Sørlandet ♥ Vi har  hatt en herlig og avslappende uke på lille Herøya utenfor Kristiansand, hvor vi leide et stort og fint feriehus i skikkelig sørlandsstil. De første tre dagene var det bare vår lille familie, deretter kom familien fra Oslo og var med oss resten av uken. Vi hadde et fantastisk vær hele uken og koste oss med grilling, strandliv, båtturer, turer til Kristiansand og Dyreparken.  Det blir nok ikke siste gang vi ferierer på Sørlandet. Beste ferien jeg har hatt på lenge ♥

I går kom vi hjem til skikkelig drittvær! Regnet plasket ned, og i natt både lynte det og var full storm ute! Været er ikke noe bedre i dag. Skulle ikke tro vi snart er i juli måned?! Hva skjer med sommeren da?? Så i dag er det best å holde seg innendørs med en god bok...


Denne nydelige boken av Maria Hovtun, som står bak bloggen http://www.marialifestyle.com/, lå og ventet i postkassen min når jeg kom hjem fra ferie. Det er absolutt min nye favorittbok! Så mange gode tips og herlige oppskrifter. Sammen med den, nyter jeg herlig lemonade, som jo hører sommeren til. Koppene kjøpte jeg på en koselig interiørbutikk i Kristiansand som jeg ikke husker navnet på.

Ønsker alle dere nydelige lesere en finfin dag.
Klem Anne

4 kommentarer:

 1. Hei vennen så bra dere kost dere på ferie. :=) Emma likte vel godt dyreparken. No kan jeg endelig kommentere igjen :=) Må møtes en dag snart det passer.

  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Ordet "sommar" er tatt vekk frå vokabularet trur eg...MØKKAVÆR!!
  Men satse på at det blir bedre☺
  Høyrest herleg ut med sørlandsferie☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Så deilig å få litt avkopling fra regnværet her hos oss. Ser ut til at dere fikk en smak av sommer ja :)
  Ha en fin dag
  Trude :)

  SvarSlett
 4. Ja det kan man virkelig lure på! (Hvor sommeren blir av altså.) Nei, jeg skal ikke klage, i dag har vi hatt kjempefint vær her. Jeg blir bare så lei av at den sommeren vi venter på aldri kommer. (Om du skjønner hva jeg mener. ;-) Jeg hååååper at det blir fiinvær i juli og august, tenk så fantastisk det hadde vært å komme til høsten å være fornøyd for en gangs skyld!

  SvarSlett