mandag 13. juni 2011

Inngangspartiet

På God Morgen Norge på Tv2 hadde de for litt siden en reportasje om inngangspartiet, hvor de kom med gode tips som gjør den mer innbydende. 


Her er det inngangspartiet de gjorde i reportasjen. De valgte en annen farge på dør og veggene her enn resten av huset, noe som ble utrolig stilig (gode maletips av ytterdøren finner du på tv2 sin nettside/God Morgen Norge).

I tillegg har de pyntet med en fin dørmatte, blomster, skilt, en vannkanne i sink, en kurv til puter så man kan sitte på trappen og nyte morgenkaffien og en kurv til paraplyer.Den siste står høyt på min ønskeliste. Tror den de har brukt er fra Riviera Maison. Det er kurven til putene og dørmatten også. Enda en viktig ting er lykter syns nå jeg...vertfall på høst og vinter når det er litt mørkt ute.


Inngangspartiet til vårt nye hus blir litt lignende som dette, bare med litt mer blomster og diverse som pynt selvsagt. Jeg elsker disse dobbeltdørene! Denne døren er fra en svensk nettside som heter http://www.snickargladje.com (har lånt min kjære sin data, og får bare ikke til å linke direkte til nettsiden...vet ikke hvorfor?). Syns det er litt fint med en inngangsdør i en litt annen farge enn huset, sånn at den blir et blikkfang. Tenker da grå, grønn, blå eller sort...om en blir lei en gang, er det jo bare å male om. Vi skal ha avlange, smale vinduer på hver side av hovedøren som her, sånn at det kommer rikelig med lys inn i gangen.


 Måtte ta med denne sykkelen med kurven på fra Riviera Maison. Tenk så flott å ha denne utenfor inngangspartiet med blomster i? 

Har dere noen flere tips til et innbydende inngangsparti?

Ønsker alle mine lesere en nydelig kveld.
Klem Anne

9 kommentarer:

 1. Hei Anne!!! Så hyggelig hilsen fra deg!! Nå får du straks mulighet igjen til å kjøpe flere brett!
  Enda en gladnyhet; vi får paraplystativ også!!! Likt som bilde... Herlig?
  Mulig det kommer små kurvstoler til barnerom også, og prisene vil være supre! Vi kjøper jo rett fra fabrikk, så derfor er pris så god!!
  I love!!!
  Kos deg m gull i magen, og håper du er frisk og rask!!
  Ha en fin uke!!! Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. ELSKER doble dører, og denne hadde jo en nydelig gråfarge også...så heldig du er som får plass til en dobbeldør...Kurver og krukker med blomster blir jo ikke feil heller...masse fint hos Riviera Maison...

  SvarSlett
 3. Fiiine inngangsparti, ble ivrig på å gjør noe mer med inngangspartiet vårt jeg nå:) Fantastisk fint med dobbeldører, er blitt spesielt glad i grått fortiden. Lucky you som får slike flotte dører:)

  Så mye fint du har kjøpt til lillegutten. Jeg kjenner jeg vil ha alt klart til skatten vår snart, jeg er 31uker denne uken, plustelig så går tiden så fort!
  Jeg ser at dere hadde en leandar vugge til datteren deres, jeg lurer sånn på om vi skal kjøpe en denne gangen, vi kommer til å ha soverommet oppe, og tenker gjerne det kan vær kjekt å ha en leandar vugge til soving på dagen....eller om han skal sove i vognen...eller om vi skal ha en lekegrind denne gangen?
  Utrolig kjekt med bryllupsplannlegging. Jeg synes det var like kjekt som selve bryllupsdagen, det er skikkelig kos, og mange kjekke valg å ta:)
  Takk for hyggelig kommentar på bryllupsbildene våres:) Kjenner jeg lengter sånn tilbake til den dagen. Du kan glede deg!
  Jeg hadde samme problemet, planen var å ha et hvitt bryllup med innslag av fattigmannsølv, slik at det ikke skulle bli for jentete, men vi endte opp allikevel med å pynte lokalet med hvitt/rosa/fattigmannsølv og brudebuketten var hvite eterblomster, roser og ranunkler:)

  Håper du får en finfin tirsdag:)
  Klem, Julie

  SvarSlett
 4. Store forandringer med små grep. Den grå tofløyede døren var lekker! :)

  Ønsker deg en glad tirsdag, Anne!
  Klem,
  AW

  SvarSlett
 5. Fine inngangsparti ja:) Blir spennende å se på huset deres da:)
  KLem Julie

  SvarSlett