mandag 6. juni 2011

Puff Daddy

En veninne har strikket en skjønn puff som ho har i stuen sin. Den er visstnok enkel å lage, til og med for en som ikke kan strikke noe særlig (sånn som meg). For litt siden kjøpte jeg masse ullgarn på salg, og i dag fikk jeg tykke strikkepinner i posten fra Stoff og Stil. Så nå har jeg sittet et par timer allerede og strikket. Det er år og dag siden jeg strikket sist, men jeg husket det utrolig nok enda.


Garnet jeg bruker er lysegrått ullgarn fra Eskimo (som på bildet). Oppskriften får du gratis på http://www.pickles.no/puff-daddy/. I oppskriften står det pinner på 10 mm, men jeg bruker 15 mm siden det er det veninnen min har brukt og anbefaler.Puffen fylles med to dundyner før den snurpes igjen. Blir spennende å se om jeg får dette til. Skal vise dere det endelige resultatet når jeg er ferdig (hvis jeg tørr da...).

Ha en fin kveld videre dere som er innom ♥
Klem Anne

7 kommentarer:

 1. For en fin puff! Love grey! Også likte jeg veldig godt bloggen din:)

  Titter snart innom deg igjen.

  Sweet Chili

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min!

  Så tøff puff du holder på å strikke - ser gjerne det ferdige resultatet :o)

  Ønsker deg en flott uke videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Dette klarer du helt fint...hvis ikke så kan det bli godt gjemt i et skap ikke sant...det er det som skjer med mine mindre vellykkede prosjekter..ha ha ha....

  SvarSlett
 4. WOWWW!!! dette vil eg og teste..knallfint;)

  SvarSlett
 5. Hei igjen Anne:) Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Putene er dessverre ikke fra Tine K, men superbillige etterligninger. Elsker også Tine K, de har så mye fint!

  Jeg forsøkte å legge meg til som følger igår kveld, men blogger ville ikke... Idag ser det ut til å fungere perfekt! :)

  Ha en fin kveld.

  Klem fra Pernille

  SvarSlett
 6. Hei Anne:-) Så koselig at du legger ut masse på bloggen om dagen. Masse herlig inspirasjon. Her har det vært travelt med eksamener, men nå er jeg back in buisness;-)

  Likte puffen kjempegodt, blir spennende å se resultatet på den du lager.
  Nå har jeg bestilt meg boken sanselig sommer som du anbefalte, sto mellom den og den andre, så håper det blir bra.

  Ønsker deg en herlig kveld!

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 7. Så kul puff! Håper du lykkes med strikkingen:) Sjeselongene våre er Ektorp fra Ikea ja. Vet ikke om de finnes med armlener lengre, men finnes uten ihvertfall. Veldig deilig sofa å slenge seg nedpå i:)
  Klem Julie

  SvarSlett