søndag 5. juni 2011

Utsikten fra tomten

I dag tok vi med familien, som er på besøk fra Oslo, ut på tomten vår. Været er jo fantastisk i dag, så tror de likte utsikten. Svigerfar og mannen i huset har skjært bort en god del busker og trær, så nå kan jeg se for meg hvordan det vil bli med et hus der. Det er fortsatt litt trær som må bort før tomten kan gjøres klar for bygging. Gleder meg masse til å komme igang ♥


Denne utsikten vil jeg få fra soveromsvinduet mitt. Endelig får vi sjøutsikten vi har drømt om. Her ser vi nordvest mot vakre Øygarden.


Og dette blir utsikten fra kjøkkenet/spisestuen og stuen. Det er en seilbåtforening som av og til seiler rett utenfor her. Det er et vakkert syn.


Helt nyoppusset barneskole og ny privat barnehage er i gangavstand. Emma måtte prøve ut lekeplassen til den nye barnehagen ho skal begynne i om ett års tid (forhåpentligvis...). Ho syns det var så masse gøye uteleker der, at det var vanskelig å få ho med oss igjen.

Ha en fortsatt fin dag, dere som stikker innom her.
Klem Anne

5 kommentarer:

 1. fyyy søren for en utsikt...:) her tar eg gjerne ei veke i strekk på midtsommeren;)hihihihi:)

  SvarSlett
 2. For en vakker utsikt!
  Skjønner dere har en spennende tid foran dere.

  Ønsker deg en riktig fin ny uke.

  SvarSlett
 3. Nyyyydelig utsikt, og det var jo godt at vi fikk en dag med sol også, men vi vil ha mer sommer nå....er ikke noe varme å snakke om desverre.....

  Gleder meg til å følge byggeprosessen, mye jobb, men gøy også...lykke til!

  SvarSlett
 4. Wow, for en vakker plass! Her kommer dere til få det flott. :) Å bo ved sjøen er bare herlig!

  Det blir spennende å følge med når huset reiser seg.

  Ønsker deg en fin start på en ny uke!

  Klem,
  AW

  SvarSlett