mandag 18. juli 2011

Emmagullet ♥


Hadde en liten fotoshoot med Emma med mitt nye kamera når vi var på ferie. Her er noen av bildene jeg tok. Emma har på seg snekkershorts og caps fra Zara.

I overimorgen drar pappaen til Statene i to uker, så da blir det mye alenetid med mamma, for en som ellers er veldig pappajente. Men i helgen kommer bestefar og bestemor på besøk, og så kommer farfar og farmor snart hjem att fra ferie, så da går nok de to ukene fort. Så håper vi at pappaen har med masse fint til oss når han kommer hjem igjen...hihi.

Klem Anne

5 kommentarer:

 1. Så herlige bilder av Emmagullét, kose deg de neste to ukene- tiden flyr skal du se. Ha en fi mandagskveld. Klem Henriette

  SvarSlett
 2. En skjønn liten Emma :o)

  Ha en fin uke Anne!

  SvarSlett
 3. vakreste personen ♥ ho e så god...håper eg får tatt turen neste uke ♥ prøver hardt!!! PS! cookieglade meg holder på å steke sjokoladekookies uten sukker (okei da litt i sjokoladen) og uten hvetemel..spennende...:)

  Klem ♥

  SvarSlett
 4. For en herlige liten frøken du har:) Elsker antrekket! Kan tenke meg at det blir kjekt å få pappaen hjemme igjen, godt er det med besteforeldre i nærheten når de er vekke:)

  Ble helt bryllupssyk jeg nå! Så masse fint inspirasjon! Hvit på hvit er jo lekkert da, og klassisk...blir nok nydelig uansettt:)
  Jeg husker jeg brukte en side greenweddingshoes.com til å hente inspriasjon:) De har så mange fine bilder!

  Ha en fin tirsdag!
  Vi skal endelig i gang med oppussing av babyrommet:)

  Klem, Julie

  SvarSlett