søndag 3. juli 2011

Sørlandsferie ♥


Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra ferien vår på herlige Sørlandet.

Vi leide et stort fint Sørlandshus på en liten bilfri øy utenfor Kristiansand som heter Herøya (ikke det på bildet). For å komme seg dit, måtte vi kjøre over med en liten båt.


Vi var så heldige og hadde fint vær hele uken vi var der. Det var riktignok ikke de varmeste temperaturene, men rundt 18-20 grader syns jeg er helt greit (blir jo lett varm nå som jeg er gravid...). Bading ble det ikke noe av da, men Emma koste seg likevel på stranden med bøtte og spade.


Skjønne jenta storkoste seg på ferie ♥


De første dagene var det bare vår lille familie, men etterhvert kom også familien fra Oslo på besøk. Vi lagde deilig Paella på grillen en av dagene.


Øyen hadde fine sommerhus i sørlandsstil (som er litt stilen vi skal bygge huset vårt i, så her var det mye inspirasjon å hente) med nydelige hager, volleyballbaner, fotballbane, tennisbane og to sandstrander. 

Absolutt den beste ferien jeg har hatt! Å feriere i sommer-Norge er virkelig noe vi kommer til å gjøre oftere.

Ha en fin kveld videre.
Klem Anne 

9 kommentarer:

 1. Ser ut som en perle, fantastisk flott...nesten like fint som vi har det her på Vestlandet...ha ha ha....

  Håper sommeren snart kommer til oss også, herlig dag på lørdag, fikk malt vinduer så nå skal alt være klart til nye sprosser....

  Karna

  SvarSlett
 2. Ser fantastisk ut☺
  Burde absolutt feriert meir i Norge ja☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Dette så idyllsk ut!! Så herlig:) Sommer i norge på slike plasser er bare fantastisk, kan ikke bli bedre!

  Så mye fint du kjøpte deg på Home & Cottage, kunne fint tenkt meg den butikken her i Stavanger:) (Gjerne ikke bra for lommeboken, men de har så utrolig mye fint!)

  Ha en fin mandagskveld:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Helt herlige feriebilder! Og for en søt frøken du har:) Vi reiser til familie hytta vår på Justøya nå til helgen og det gleder vi oss masse til:)

  Du er forresten kjempe heldig som skal bygge hus i stilen du viser på bildene. Såå fint! Sukk! Jeg drømmer også akkurat om et slikt hus, men foreløbig får vi gjøre det beste ut av det vi har:)

  Ha en fin ny uke og takk for de fine bildene du deler:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Skjønne lille Emma :-) Så flink Du er å lage album og hjemmet ditt er nydeligt:-)Tenk å ha det sånn...Er inspirert i massevis:-) Kjempefin Blogg Anne :-)

  SvarSlett
 6. There is shocking news in the sports betting industry.

  It's been said that any bettor must watch this,

  Watch this now or stop betting on sports...

  Sports Cash System - Sports Betting ROBOT

  SvarSlett