torsdag 4. august 2011

Babyalbum og babybok


Jeg har leitet litt etter fine babyalbum, men syns utvalget i fotobutikkene er litt så som så. Jeg har enda ikke sett på e-bay da, som flere av dere bloggere tipset meg om, men kom over en kasse med masse som var til halv pris på en bokbutikk, og da fann jeg dette albumet i stoff. Syns det var litt skjønt. Greit å ha et album klart til de aller første bildene av den lille.

Har også kjøpt en Peter Rabbit "keepsake"-bok hvor jeg kan lime inn diverse småting og bilder, samt skrive litt om den lille. Hadde egentlig tenkt å kjøpe en av Anne Geddes bøker, lik den som Emma har, men jeg tror ikke de selger den lengre. Gleder meg til å begynne og skrive i denne vertfall ♥


Håper alle nyter denne herlige sommerdagen.
Klem Anne

4 kommentarer:

 1. Å så søte bøker, herlig.. Er så gøyt å kjøpe inn ting til babyer <3 God klem til deg. Hilsen Henriette

  SvarSlett
 2. Så fine bøker du har kjøpt til lillegutt, er ikke lett å få tak i fine albumer har jeg funnet ut! Kan jeg spør deg hvilken bokbutikk du har kjøpt albumet på? Den kunne jeg tenk meg:)
  Så mange kjekke innlegg fra deg! Herlig å få mannen hjemme nå, og spesielt kjekt når hn kommer hjem med så mye fint til jentene sine! Åh, som jeg gleder meg til å kjøpe høstklær når mammamagen er vekke (selv om jeg kommer til å savne kulen og da...) men veldig kjekk tid å få baby på, det må jeg si, elsker høstmoten, og gleder meg til å gå mange turer i det fine høstværet:)
  Måtte smile litt for meg selv her...tror vi har veldig lik smak du og jeg! Jeg har kjøpt samme settet til skatten vår, fra Selana, i samme fargen-elsker babyklærne deres! Og Emma (og jeg) har samme hunter støvler:) (Kjøpte de via en engelsk nettbutikk, til 35pund, i stedet for 800kr, som jeg ser de selger de for på Capone Kids(!)

  Håper alt er vel med deg og den lille? Her begynner jeg å bli veldig klar for å treffe skatten vår, som er blitt veldig stor nå! Gleder meg, klarer nesten ikke å vente!

  Ha en herlig helg,
  Klemmer, fra Julie

  SvarSlett