fredag 5. august 2011

Frozen Frappuchino


Da var regnværet tilbake her på Vestlandet, men det er fortsatt varmt. Da er det herlig å kose seg inne med en kald frappuchino med caramel...nam nam! Disse koppene med lokk og sugerør, kjøpte min kjære på Starbucks når han var i Statene...geniale til å servere iskald frappuchino i! 

Frappuchino er enkelt å lage. Du har masse isbiter, espressoshot, vanilje-is, litt melk og caramel sirup i en blender, og mikser det godt sammen...voila!

Ha en riktig fin helg.
Klem Anne
 

5 kommentarer:

 1. Hei Anne:) I just LOVE frappuchino! Disse koppene var jo bare geniale:) Babyalbumet under er også super søtt. Nå er det vel ikke lenge til du har termin? Håper alt står bare bra til med deg og lillebror i magen:)

  Varm klem fra Pernille

  SvarSlett
 2. Ja vi fikk noen dager med herlig sommer vær.. nå er det regn og en smule høst i luften syns jeg...

  Kveldene er blitt mørkere allerede...

  God helg

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 3. Mmm.. det så fristende ut;-) Hvor får man kjøpt denne caramelsirupen hen da? Må prøves snarest! Håper alt står bra til med deg. Klem Christine

  SvarSlett
 4. Nam, det hørtes godt ut! Geniale kopper også, kunne vi ikke fått starbucks her til norge?! Får veldig lyst å reise til USA når jeg ser alt det fine mannen har kjøpt til deg altså!

  TUSEN takk for et veldig fint tilbud snille du!! Jeg var en liten tur på shopping (merker at shopping blir ned prioritert jo lenger ut i gradideten jeg er, ikke likt meg!!) Og fant en veldig lik din, bare ikke like fin, de hadde ikke på Notabene her i Stavanger, så jeg endte opp med den:) Hvis hvis du kommer over noen fine, hyl ut! Det hadde jeg satt veldig pris på.

  Håper alt står bra til med deg, igjen, tusen takk for tilbudet!!
  Klem Julie

  SvarSlett
 5. BlueHost is definitely one of the best web-hosting company with plans for all of your hosting requirements.

  SvarSlett