torsdag 11. august 2011

litt bloggtørke


Her er det visst litt ufrivillig bloggtørke for tiden. Formen er ikke helt på topp for tiden heller dessverre. Skal egentlig på Rihanna-konsert neste uke, men har funnet ut at det blir vanskelig å stå rett opp og ned i flere timer på konsert, høygravid, når formen i tillegg ikke er helt bra. Utrolig kjipt, siden jeg har gledet meg sånn, men forhåpentligvis blir det flere muligheter senere. Snart bare 4 uker igjen til vi får hilse på lillegutt! ♥

Mens vi venter, blir det masse dulling med veslejenten vår, som snart ikke er enebarn lenger. Tror det blir fint for henne og få et søsken. 


Ønsker alle mine lesere en fortsatt fin kveld.
Klem Anne
 

7 kommentarer:

 1. Nydelige bilder fra barnerommet:) "Prinsessen på erten" sengen står også på ønskelisten min, ehhh kremt, Emilie sin;) Sengen er utrolig fin!

  Håper formen din blir litt bedre snart. Kjenner meg så godt igjen. Jeg var dårlig omtrent hele svangerskapet og syntes spesielt den siste måneden ble ekstra tung. Men snart er han her, din lille prins, og da er det hvert alt sammen! :-)

  God klem, Pernille

  SvarSlett
 2. Uff så kjedelig da, konsert med Rihanna får du nok en mulighet igjen å se senere.. Jeg skal på konserten hennes i Danmark i oktober med 14 jenter:)

  Fine detaljer fra Emma sitt rom.. Blir kjekt for henne og dere med en baby i hus.. Jeg har snart ingen baby lenger i hus, de vokser jo alt for fort:))

  Håper formen kommer sg litt..
  Klem Henriette

  SvarSlett
 3. Kjedelig med konserten, men så har du jo noe helt spesielt i vente ;) Kos deg i tiden fremmover, snart blir det mer hektisk for dere.
  Klem,
  Trude :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Så leit at formen ikke er på topp og at du går glipp av konserten.
  Men som Trude sier så har du jo noe helt spesielt i vente! Spennende med en ny baby.
  Kos dere!
  Flotte bilder fra barnerommet til "storesøster".
  Ønsker deg en riktig fin helg.

  SvarSlett
 5. God morgen! Så fine detaljer fra fra Emma sitt rom:) Synd at du måtte gå glipp av Rhianna da! Håper formen blir bedre og at du får tar det igjen en gang i fremtiden. Det merkes vel godt på kroppen og lysten til å gjøre ting jo lengre ut i svangerskapet.. Heldigvis, ikke lenge igjen!! De siste ukene går så fort:) Her var det rett før vi ringte inn til sykehuset igår, men det viste seg å bare vær kraftig kynnere... Jeg var sååå klar for å endelig treffe skatten, itilegg hadde vi barnevakt, så det hadde passet bra....;) Menmen, jeg får nok være litt tålmodig.

  Godt å høre at det ikke er bare meg som vasker, stryker og bretter gulpeklutene!hihi Må jo det??;)

  Ønsker deg en finfin søndag, og at formen din blir bedre:)
  Klemmer, Julie

  SvarSlett
 6. hei hei!
  kjenner følelsen av både den høygravide følelsen og bloggtørke! :) Vi tar i mot vår lille gutt om 8 uker :) ER ikke Rhianna verd litt såre føtter hehe.. du får ta med en klappstol på ryggen ;)

  SvarSlett