fredag 9. september 2011

Gleden av å gi en gave ♥


Jeg syns det er hyggelig å både få og gi gaver som er pakket fint inn, gjerne med et hjemmelaget kort. Jeg har over tid samlet massevis av ulike innpakningspapir, silkepapir, bånd og kort. Det meste kjøper jeg på www.pandurohobby.no, men noen ganger tar jeg også vare på fine papir og bånd på pakker vi får av andre, og bruker det om igjen.


I Tildaboksene har jeg bånd i mange farger og fasonger.


På Panduro Hobby får du kjøpt slike fine 3D-cut outs som du kan feste på pakker og kort. 


Nesten hele kommoden er fyllt med alt av gaveinnpakning og noen smågaver som jeg har liggende på lur hvis Emma plutselig skulle bli invitert i bursdagsbesøk.


Syns det er en hyggelig ting å ha med en liten gave til vertskapet når vi blir invitert på middagsbesøk. Det kan være vin, blomster eller konfekt, pakket inn i cellofan med et pent silkebånd. Lag litt ekstra julekaker i juletider og ha de oppi fine esker med litt silkepapir, eller i en glasskrukke med lokk, pynt med bånd og etikett med noen fine ord. Alltid like godt motatt og så trenger det ikke å koste all verden.

Ønsker alle en riktig fin helg!
Klem Anne

8 kommentarer:

 1. Sikker populær gjest i selskap du då hehe☺☺
  Veldig koseleg å både gi og få fiiiint innpakka gåver☺
  Tenker ofte at eg skal ha eit lite lager av gåver eg og, men so blir det aldri..
  Får klare meg med plassen som blir brukt på julegåver som eg begynner å kjøpe allerede i januar hehe☺

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Er så enig! Koselig med små oppmerksomheter til vertskapet, og lurt med et lite lager så man er beredt;) Mye lekkert gavepapir du har:) Alltid koselig å motta gave, og enda litt koseligere å få gaver som er litt for-seg-gjorte.

  Ha en herlig helg!
  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 3. Hihi... Slik gjør jeg og, har skapet fult av fine gavepapir, enten nye eller brukte. Når jeg bestiller varer på nett ber jeg de alltid å pakke inn varene siden de alltid har så fine innpakningspapir:))

  Klem

  SvarSlett
 4. Er helt enig med deg:) Det er alltid koselig å gi en liten hilsen, spesielt når de er så fine som de du viser over:)

  Ønsker deg en fin helg! Klem, Pernille

  SvarSlett
 5. så enig, så enig! Jeg ELSKER også å pakke fint inn og gi bort. Har også samlet papir og har en hel skuff med diverse silkepapir o.l.
  Morsomt!

  SvarSlett
 6. Hei godeste du! Takk for alle fine tips om gaver, innpakking og om hvor man får tak i så fint gavepapir. Nå ble jeg inspirert til å ta meg en tur innom Panduro gitt. Kjempefine bilder du har tatt:-)

  Håper at du får en super helg!
  Klem Christine

  SvarSlett
 7. Så nydelig innpakking! Og super fin puff! Har du oppskrift? Klem Julie

  SvarSlett