fredag 2. september 2011

Litt stuebilder igjen

Viser litt bilder fra stuen igjen i dag. Har fått sort skinnbrett på stuebordet. Dette er fra Kremmerhuset og stod på spisestuebordet før. Syns det er så fint med sånne brett, og så kan de brukes overalt til alt. Har bestilt et lignende fra TM Design som bloggeren bak http://tomineshjem.blogspot.com/ har startet. Vet ikke helt hvor jeg skal ha det enda, men det blir gjerne på spisestuebordet, på pallen i loftstuen eller på kommoden i gangen.


Husker dere forresten puffen jeg begynte å strikke på for...ehh...en god stund siden?!...vel i kveld har jeg strikket den ferdig, så nå er det bare å få kjøpt to dundyner og snurpe den sammen! Skal vise dere det endelige resultatet om ikke altfor lenge.

Ønsker dere alle en herlig helg!
Klem Anne

4 kommentarer:

 1. Så fint det ble:) Herlig med noe nytt innimellom;) Enig med deg at slike brett er veeeldig praktiske og ikke minst dekorativte. Ha en fin helg! Go'klem fra Pernille

  SvarSlett
 2. Hei på deg.
  Så koselig i stuen din. Så kjekt at du har fått strikket ferdig puffen, spennende å se den ferdig!
  Ønsker deg lykke til med planlegging av din/deres store dag ;)
  Ha en super fin høsthelg.

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig i stuen din:))

  Skinnbrett er så fint, er storuke hos PH nå og der er det to stk skinnbrett på tilbud til 349 i grått eller brun:) Hihi..

  Ja ingen dum plass å ha ønskeliste på RM- AC home og har masse fiiint. Har også Georg Jensen lysestaker høyt på listen:))

  Klem

  SvarSlett
 4. Koselig koselig stue! Kjempefine skinnbrett! Ha en fin kveld. Klem Julie

  SvarSlett