lørdag 29. oktober 2011

Happy Halloween


Halloweenfeiringen er svært populær i USA, men de siste årene har den også kommet som en farsott til Norge. Både jeg og min kjære mann har bodd i Statene, så vi kjenner godt til Halloween, og syns det er en morsom tradisjon både for store og små.


Emma og pappaen har skjært ut gresskarlykt i dag.


Halloween er egentlig ikke før mandag, altså siste dagen i oktober, men tror det er mange som feirer den i kveld. Godteriet står klart vertfall, så håper vi det kommer noen kostymekledde barn på døren.

HAPPY HALLOWEEN!

Klem Anne

6 kommentarer:

 1. Syns også det er en kjekk feiring:)
  Venter til mandagen med å feire vi:)

  Ha en fin helg:)
  Flott gresskar!

  Klem Kari

  SvarSlett
 2. Boken er helt fantastisk, utrolig masse flotte bilder og tips i den:)

  Har den til salgs i nettbutikken min;)

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 3. Et artig gresskar du har pyntet med :o)

  SvarSlett
 4. Så flinke de har vært til å skjære ut gresskaret! :) Jeg har også bodd i USA, så fikk en "innføring" da, siden Halloween virkelig er stort der. Her skal det feires to dager til ende, først med party i morgen for voksne og barn, alle kler seg ut. Mandag tar storesøster på seg heksedrakten igjen for å gå dør til dør :) Ha en fortsatt herlig helg! Klem

  SvarSlett
 5. Heihei! Så fint Emma og pappaen hadde pyntet te halloween:) heldige dere som har bodd i USA og opplevd Halloween der borte. Går det bra med deg og lillebroren deres?? Her går det veldig bra med oss, travelt som tobarnsmor, spesielt når pappaen er offshore, men det er også veldig veldig kjekt! Jeg nyyter det å kose med den lille babykroppen, og må si han er flink med sovingen, det er bare magen han sliter litt med av og til, som gjør vondt i mammahjertet å se han har vondt. Men med det sagt så må jeg si at alt er lettere å bli mamma for andre gang:)
  Har du noen tips på hvor de selger fine gutteklær? Er nemlig på jakt på et fint antrekk til Ollie-jammen er det lettere å finne fine jenteklær til Emma;)
  Ha en fin lørdag frøken!
  Klemmer:)

  SvarSlett