torsdag 8. mars 2012

Valg av ytterdørDet finnes så utrolig mange fine ytterdører. Se bare på disse...
Bildene er hentet fra http://www.swedoor.no/ og http://www.nordan.no/.Vi skal ha dobbeldør i nyehuset og har sett oss ut flere vi liker. 

Vi har ikke lyst å ha dør i tradisjonell hvit, men tenker litt på grå farge. Jeg syns faktisk blå eller grønn dør kan være litt stilig på et "sørlandshus", sånn som vi bygger, men tror ikke vi er tøffe nok til å velge det...hehe.

Vi står litt mellom disse to dørene. Vi får sidevinduer på begge sider av døren, så vi kunne egentlig hatt en tett dør, men jeg syns i grunnen dørene med litt vindu er de fineste.

 Hvilken dør likte dere best?

Klem Anne 

9 kommentarer:

 1. Åh så mange nydelige dører. Hadde fått problem med å velge :)

  SvarSlett
 2. Likte den på bilde nr 3 veldig godt!!
  Vi skulle også ha dobbeldør og så gikk det galt... Men jeg lever i troa på at vikan endre på sikt ;) Det er så flott!
  Lykke til med valget.
  Klem

  SvarSlett
 3. Mye fint ja! Enig i at du bør ha ihvertfall litt vindu i. Det gjør seg =)
  Jeg likte best den grå dobbelt døren og den hvite som nr 2 =)
  Selv skulle vi ha grå dør, men fikk levert svart. Så den skal få en omgang med malekosten i sommer ;-)
  Ha en fin dag.
  Klem Linn

  SvarSlett
 4. Ååå, jeg likte veldig godt den grå, nr 3;)

  Lykke til med valget:D ikke bare, bare det der, Hehe:)

  SvarSlett
 5. Vi har valgt den øverste i grått, Mozart fra swedoor! Gleder meg veldig til vi skal gå inn og ut av den døren, den er helt nydelig, synes jeg.. Har du plass til dobbeldør hadde jeg kanskje gått for det.. Det ble nemlig en utfordring for oss, vi har ikke plass i inngangspartiet. Vi bygger nytt og kunne selvsagt lagd plass, med da hadde det gått på bekostning av andre ting som var viktigere. Lykke til med valget :-) Klem Ranveig

  SvarSlett
 6. Er veldig glad i fargede dører, det skal jeg ha da vi bytter ut.. Hadde party hos huskjøperen din igår =) Verden er ikke stor =)

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei!
  Mange vanskelege val du har framfor deg ja... Men kor kjekt det er likevel!! Og bare vent til det er ferdig! Då føles det som om det har gått utrulig fort...merkeleg.. ;)

  Vi flytta inn i vårt nye hus for rett over eitt år sidan, og vi har òg ytterdør frå Sweedoor. Det ser ut som om det er den kvite du har bilete av, utan vindu, med eit hjarte på døra. Eg valgte dør utan vindu, då vi har vindu på begge sider. Eg er veldig nøgd med det, men skjønar at det er vanskeleg - dei med vindu er veldig flotte òg. Då huset vårt er kvitt og vil nok vere det i lang tid, ville eg ikkje ha ei kvit dør, men noko som skulle bryte litt. Eg såg på både blå og grøn, men var redd eg ville bli fortare lei det... I tillegg så tenkte eg at det ville skape litt heilskap med ei svart dør når vi har svart tak, og svart "smijern"gjerde rundt terrassen. Så svart dør har vi, og det er eg veldig nøgd med!

  Lukke til med alle vala! Det er så kjekt å følge bloggen din, og byggeprosessen de er inne i no! Du finn nokre bilete i arkivet mitt frå 2010 om du vil sjå korleis det vart med svart dør :)

  God helg-helsing frå
  Anne Sol på Os :)

  SvarSlett
 8. Hei Anne :)

  Labrador (7502y) er en fin dørfarge
  Mørk, slik at den ser solid ut, men blir ikke like fort møkkete som en svart.

  SvarSlett