mandag 21. mai 2012

Snart klart for egeninnsats


Mønekryssene begynner å komme på plass...se så fint!...og nesten alle veggene inne er platet igjen nå. Ikke lenge igjen til vi begynner med egeninnsatsen. Nå må vi bare bestemme oss for farger og tapeter på veggene. Flisene og gulvet er allerede bestilt. I gangen, trappeoppgangen og på loftstuen blir det panel med perle-profil i fargen tåkedis. Vi var litt usikker på om denne fargen ville bli litt for lys, men syns den ble veldig fin. Mulig den vil se annerledes ut når det kommer lys i gangen.Vi hadde egentlig lyst å ha slette tak i hele huset i stedet for synlige dragere, men av en eller annen grunn (vi ikke helt forstår), ble det bare slett tak i stuen. Så dragere kommer både i gang og spisestue. Men kanskje det passer til stilen på huset?

En annen litt kjedelig ting, er at vi fikk vite i dag at de ikke klarer å få huset ferdig før 20 august! Noe som betyr at vi flytter inn bare ti dager før bryllupet!! Grunnen til dette er at de ikke klarte å bestille kjøkkenet og baderomsmøblene tidsnok og at "alt" stopper opp i fellesferien. Irriterende at det skal forsinke hele byggeprosessen!

Nå skal kvelden nytes på terassen med noe godt i glasset...så herlig at været endelig er på vår side vertfall ♥

Ønsker alle mine søte lesere en herlig kveld. Nyt disse deilige sommerdagene!


Klem Anne

4 kommentarer:

 1. Så flott det blir! Gøy å følge med:D

  SvarSlett
 2. Hei :-)
  Så gøy med husbygging og planlegging av bryllup.
  Gleder meg til å se hvor det blir sittebenker.
  Det er en drøm from meg også, sittebenk under vinduet :-)
  Så fin blogg du har, jeg legger meg til som følger og håper du vil følge meg også.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Så fort tiden går.... lenge siden jeg har vært på bloggen min og nå måtte jeg titte innom. Huset blir utrolig fint, kjempegøy å følge deg!!! Gleder meg til å se kjøkkenet når det kommer på plass... håper alt går bra med bryllupsforberedelsene også... ha en fin helg hilsen mariann

  SvarSlett
 4. Det blir så bra dette!! Gleder meg til å se "live"!!
  Kjedelig med datoen da, men ferie er ferie her i Norge ja... Og 10 dager er jo i hvertfall 10 dager, så får du heller tåle å leve litt i kasser:))

  Klem herfra

  SvarSlett