onsdag 20. juni 2012

Gulvlegging

Siste uken med egeninnsats skal brukes på gulvlegging. Og med nesten 170 kvadrat gulv å legge, trenger vi virkelig denne uken!


Gulvet har vi som sagt kjøpt på Gulvspesialisten, "Calista Eik, røkt og hvitoljet". Dette gulvet skal vi ha på alle de resterende rommene. Soverommet vårt og walk-in-garderoben er ferdig og loftstuen er halvveis ferdig.Her er listverket vi skal ha langs gulvet. Vi har valgt brede profilerte lister både langs gulv og tak siden det passer best til stilen på huset.

Ellers har vi fått en gladnyhet, og det er at kjøkkenet vårt kommer i begynnelsen av juli og ikke august som de sa først! Jippii!! Kjøkkenet vi har valgt er hvitt "Herregaard" fra http://www.sigdal.com/kjokken/.Vi har også bestilt baderomsmøblene til badet oppe fra Sigdal, men det får vi ikke før i begynnelsen av august dessverre.  Baderomsmøblene kommer i en lys grå farge lik bildet (veldig lik fargen "Morgendis" som vi har på mange av veggene i huset). Løsningen blir litt annerledes siden badet vårt er vesentlig mindre, men vi skal også ha to bolleservanter som her.


Hektiske dager med planlegging av hus og bryllup, men det er skikkelig gøy også. Kanskje bra at jeg er i permisjon...?!


Klem Anne

10 kommentarer:

 1. Så masse spennende på gang hos dere fortiden, Anne. Veldig kjekt å følge med på framgangen av det nye huset, som begynner virkelig å ta form. Det er bare helt nyyydelig! Dere er flink.
  Jeg må smile litt for meg selv her, hva er oddsen for at du og jeg har valgt akkurat samme gulv og veggfarge?! Hehe Vi skal legge nytt gulv i stuen, etter jeg ser hvor fint det er blitt etter dere har lagt gulvet hos dere er det ingen tvil om at det er gulvet jeg vil ha! Det ble enda finere enn jeg så for meg (vi har bare en liten prøve som vi fikk tilsendt i posten) :)
  For en drøm av et kjøkken også!
  Ha en lovely onsdag frøken bride-to-be
  Klemmer ♥

  SvarSlett
 2. Hei på deg.
  Så mye spennende aktivitet på gang hos dere for tiden ;))
  Ser ut som drømmehuset snart er i mål!!
  Ønsker deg en riktig fin kveld, og en glad ny dag i morgen.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 3. NYDELIG, å så jeg gleder meg til nytt kjøkken og.. Har et hth fra 1983!!!

  Lik smak ja:))) er så mye fint på rm, så godt jeg ønsket gavekort der så kan jeg shoppe gratis:)))

  Nå henger den på halv åtte, på tide noen tar den bort da:)))

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefint gulv - perfekt fargenyanse på treverket!:-) Må være utrolig gøy å se hvor fint det blir, særlig siden dere investerer i eget hjem. Gleder meg til å følge med fremover.. Håper alt står bra til med deg! Litt stille fra denne kanten om dagen da vi er på flyttefot. Kommer sterkere tilbake;-)

  Ønsker deg en fin sommerhelg!
  Stor klem Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Christine! :) Det er veldig spennende. Enda kjekkere er det når man får så mange hyggelige tilbakemeldinger her på bloggen :) Så gøy at dere har fått dere et nytt hjem også...Kos deg med å komme i orden i det nye hjemmet :)

   Fin helg til deg også :)

   Klem Anne

   Slett
 5. Hei Anne. Jeg har akkuratt oppdaget bloggen din, og liker veldig godt stiler den. Driver selv midt i oppussing. Vi har valgt morgendis på veggene i stue og kjøkken, og larvikitt på kjøkkeninnredning.

  Men så var det gulvet da.... Er så usikker på hva som passer til grått. Mørk, lyst gulv? Jeg ville først ha helt lyst, lyst grått eller noe hvitt treverk. Men så sier gubben at alt blir lyst.

  Ser at du har valgt brunt gulv. Er du fornøyd med det? Har ikke tenkt på å ha brunt selv, men når jeg så ditt ser det lekkert ut:) Har du hvite møbler til?

  Maria

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maria. Så hyggelig at du liker stilen på huset :) Vi er godt fornøyd med fargevalgene og gulvet. Gulvet er røykt og hvitoljet og ikke brunt, selv om det kanskje ser sånn ut på bildet? Det ble faktisk litt mørkere enn vi hadde forestilt oss, men det forandrer seg gjerne når vi har vokset eller oljet det (noe vi skal gjøre før vi flytter inn). Tror du ville blitt godt fornøyd med et litt lyst gulv ettersom dere har valgt et mørkt kjøkken. Vi kommer til å ha både hvite og sorte møbler. Kjøkkenet blir hvitt. Lykke til med oppussingen! :)

   Klem Anne

   Slett
 6. Hei Anne:) Så fint dette blir! Tenk, nå kan dere flytte inn snart! Wiii;) Digger gulvet dere har valgt. Selv er vi på gulvjakt. Vi har to hunder så vi vurderer sterkt å velge laminat i 1 etg, men vi er ikke sikre enda. I så fall skal vi ha tregulv i hele andre etg lignende deres. Gøy å se bilder fra ny-huset:) Spennende med kjøkkenet også.

  Klem fra Pernille

  Ps! Takk for god hjelp når det gjelder vinduer!

  SvarSlett