mandag 18. juni 2012

Maling ferdig!


Etter en fantastisk innsats fra familie og venner, ble vi til slutt ferdig med malingsarbeidet innendørs i helgen! I stuen har vi malt en vegg i fargen "Larvikitt" og de andre veggene i fargen "Morgendis" fra Jotun. (Lufteventilene rundt peisen er foreløpig umalte, da disse må males med en annen type maling siden det er jern). Vi har valgt å bruke fargen "Morgendis" som hovedfarge i hele huset, da panelveggene i gang og loftstue er i samme farge.


 Her ser vi inn til kjøkkenet fra stuen.


I gangen har vi flislagt med store (60*60) sorte fliser og grå fugemasse imellom.Flisene har ikke blitt rengjort enda, så de ser kanskje litt gråaktige ut, men de er altså sorte.

Jeg fikk ikke vist dere badet oppe etter at det var ferdig flislagt, siden det ble tildekket med plast før vi skulle male taket. Her har vi brukt hvite matte fliser på veggene med lys grå fugemasse imellom. Gulvet har grå fliser (her er de heller ikke blitt rengjort enda). Vi har brukt de samme gulvglisene på vaskerommet.


Toalettkassen har fått mosaikkfliser lik gulvflisene. Disse flisene var så tykke at vi ble nødt til å ha en sølvlist rundt kassen. Vet ikke om jeg er så overbegeistret for det, men...


Nå gjenstår bare litt tapetesering igjen og gulvene, og jeg er så spent , så spent...

Ønsker dere en herlig mandag.


Klem Anne

9 kommentarer:

 1. titter innom bloggen din:) fint hus:)

  SvarSlett
 2. Hei Anne:) Huset blir rett og slett fantastisk! Digger det;) vi er så heldige å ha kjøpt hos tomt så nå blir det husbygging på oss også. Jeg lurte veldig på målene på vinduene i dette huset (høyde bredde) og hvilken type balkong og terrassedør dere har valgt? Også lurer jeg litt på hvilket kjøkken dere skal ha? Vi skal som du sikkert forstår bygge i samme stil som dere og jeg må innom bloggen din hver dag å lese om husbyggingen:) Dere er flinke! Klem fra Pernille

  SvarSlett
 3. Så flott det blir:D Gleder meg til å se mer!!

  SvarSlett
 4. Nydelig gråfarge!
  Har selv vurdert den på en vegg i gang, og nå tror jeg at jeg har bestemt meg..
  God og lun gråfarge :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Nå går det jo fremover i rasende fart igjen!!
  Så fint med slette vegger og tak...
  Kan nok hende vi blir godt lei all panelen vår, men men..
  Fine farger!!
  Vi har også noen sånne "sølvlister" på badet...det må vel bare være sånn: )
  Gulvet ser kjempefint ut, skal dere legge det selv?
  Klem Iris

  SvarSlett
 6. Good job, do you have pictures of finished work also ?

  SvarSlett