lørdag 16. juni 2012

Maling og tapetesering på gangEgeninnsatsen er godt i gang. Alle takene er så og si ferdigmalte, og nå er det veggene sin tur. I walk-in-garderoben (som alle tror er et soverom...hihi..) har vi tapetesert alle veggene i en grå-stripete tapet fra svenske Sandberg, kjøpt på Interiørhuset i Alvøen. Det lille hullet er til ventilasjonsanlegget i huset. Det skal komme en luke utenpå, og den blir godt skjult av garderoben.


På soverommet vårt har vi valgt en grå-beige nyanse som harmoniserer med tapeten i garderoben. Denne heter "Tudor". Vi bruker Lady Pure Color Supermatt fra Jotun.


På Fillip sitt rom skal vi ha både tapet og en blåfarge på veggene (to vegger med tapet). Blåfargen heter "Aladinn". Jeg syns den ble litt mye blå når den kom på veggen, men vi får se hvordan det blir når tapeten kommer opp.


Så har vi fått parketten i hus! Den må visst ligge noen dager i huset før den kan legges. Parketten vi har valgt heter "Calista Eik, røkt og hvitoljet" fra Gulvspesialisten. Gleder meg som et barn til å se gulvet ferdiglagt! Måtte inngå noen kompromiss for å få viljen min om dette gulvet...hehe...håper det blir like fint som jeg ser for meg...


I morgen er det veggene i stue og spisestue/kjøkken som står for tur, så håper jeg vi får tid til å tapetesere barnerommene også før gulvleggingen begynner på tirs.


Ønsker alle dere som titter innom en herlig helg!


Klem Anne

5 kommentarer:

 1. Det er så gøy å finne andre husbyggeblogger. Man blir fort litt ensporet når man bygger hus og hodet er stort sett opptatt av hus hus og atter hus :-) Må si jeg er imponert over at dere planlegger bryllup samtidig!! :-) La meg til som følger hos deg jeg og gleder meg til å titte innom igjen ;-)

  Klem Ranveig

  SvarSlett
 2. Fiiiint!
  Jeg brukte Tudor fargen på kjøkkenet, veldig fornøyd!!

  SvarSlett
 3. Så fint det blir:)

  Ha en fortsatt fin helg:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 4. Så fint det blir!! Dere er flinke :) Ha en fortsatt super søndag! Klemmer

  SvarSlett