onsdag 18. juli 2012

Kjøkkenet...nesten ferdig


I dag skulle egentlig kjøkkenet vært ferdig, men når vi kom ut for å se i ettermiddag, holdt kjøkkenmontøren fortsatt på, derav alt rotet.. (stakkar...han har faktisk utsatt ferien sin for å gjøre det ferdig!)


Vi er veldig fornøyd med kjøkkenet vi har valgt. Sokkellistene og håndtakene på skuffene fremhever den gammeldagse stilen som vi ønsket. Ble ekstra fornøyd med gulvet også nå når jeg så det sammen med kjøkkeninnredningen.


Gruedelen/den engelske nisjen er ferdig. Jeg var faktisk ikke klar over at det var en krydderhylle og hylle til oljer o.l. over stekeplaten. Jeg trodde dette bare var et jukseskap for å skjule ventilatoren...hihi.


Porselensvasken har kommet på plass og jeg er "in loooove!" Den passer så utrolig godt inn på kjøkkenet!


Sittebenken på andre siden av rommet. Jeg tenkte jeg skulle få sydd sittepute i samme farge som trekkene på spisestolene med noen tilhørende pynteputer. Over benken skal vi male med sort tavlemaling. Nå må bare fellesferien bli ferdig sånn at resten kan bli gjort, og vi kan flytte inn!

Det ser ut som solen titter frem i morgen, og det skal nytes! Kos dere også!


Klem Anne

11 kommentarer:

 1. Ååååååh så lekkert!! Jeg liker smaken din ;-)
  Tenker du gleder deg noe enormt til å stå å lage mat her og ikke for å glemme alle gode stunder dere kommer til å få på dette skjønne kjøkkenet :-)

  Klem Ranveig

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg også "in løøøv" Er så lekkert! Likte veldig godt listene under benkeskapene, vi har vurdert å fortsette gulvlistene rundt innredningen og nå ble jeg faktisk helt sikker =) Mye mer stil over det når det er detaljer der også =)
  Nå kan det vel ikke være lenge igjen til dere får inn?
  Klem Linn

  SvarSlett
 3. Ååååå...så lekkert det blir...Så flott med fremfelt sokkel!!! Og gruen ble jo kjempefin!!
  Har ikke nett enda, så det blir blogging fra jobb og gamlehuset: )
  Ha en fin dag!!
  Klem Iris

  SvarSlett
 4. For et utrolig LEKKERT kjøkken!! Dere har vært veldig flinke må jeg si! Spent på å se når det er ferdig innredet og tatt i bruk, så håper det kommer flere bilder da ;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Dette kommer til å bli helt fantastisk! Gleder meg til å se ferdig resultat!:)

  SvarSlett
 6. kjempe flott kjøkken:) er det marbodal?ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 7. Dette blir bare lekkert! Så delikate valg du har gjort.

  Ønsker deg en fin sommeruke, Anne!


  AW

  SvarSlett
 8. Hei Anne! I et tidligere innlegg skrev du at : Her er listverket vi skal ha langs gulvet. Vi har valgt brede profilerte lister både langs gulv og tak siden det passer best til stilen på huset.

  Er dette kombilisten tk471 fra sødra?

  Den ligner i allefall på den du har. Lurer også på om du har brukt den samme lista til taklist og evt rundt dører og vindu?

  Skulle så gjerne ha sett bilde av hvordan det ble. Jeg tror det blir kjempefint men noen her som mener at den ikke blir fint som karm list... Hmm..

  På bildet du la ut så der den i allefall fin ut til å ha langs gulvet.

  Mvh Maria

  Takk for svar sist forresten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maria

   Jeg tror faktisk listverket er så og si det samme på både tak, gulv, dører og vinduer, men selvsagt tilpasset utifra om det er en gulvlist eller dørlist. Vi er vertfall veldig fornøyd med det. Dessverre vet jeg ikke hva listene heter. Skal se om jeg får tatt et litt bedre bilde av listene til et annet innlegg.

   Anne

   Slett