onsdag 11. juli 2012

Spisegruppe bestiltSpisegruppe til kjøkken/spisestue er bestilt på www.living.no. Fargen på bordet og stolbena er i fargen wenge. Stoltrekket er i sand. Tror det blir fint med den brun-sorte fargen siden kjøkkenet er helt hvitt og benkeplaten er sort, samt at vi kommer til å ha litt andre møbler i sort i huset. Vi kjøpte likegreit tolv stoler med en gang, så har vi plass til litt større familiebesøk, barnebursdager og mer. Kanskje ikke så lurt med lyse trekk med små barn i huset, men et godt tips er at man kan impregnere trekket på stolene før bruk. Det finnes også middel som kan sprayes på der det kommer vanskelige flekker. Og blir trekket helt ødelagt, får du et nytt for to hundre kroner!

Kjøkkenet kom i dag, men montøren kommer først i morgen, så får vi se om han klarer å få opp kjøkkenet før helgen.


Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.


Klem Anne

5 kommentarer:

 1. Lekkert!
  Det blir sikkert knallfint til kjøkkenet.
  Ønsker deg en god sommer med husbygging ;)

  SvarSlett
 2. Så lekkert! :-) Stor spiseste er et must altså spørr du meg. Ikke nødvendigvis at den er stor hele tiden, men at han har muligheten til å fortørre den de gangene det er behov for det :)

  SvarSlett
 3. Det kommer til å bli kjempe fint! Utrolig flott badet har blitt da, lenge siden jeg har lest blogger merker jeg. Mye som har skjedd siden sist =)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett