onsdag 30. januar 2013

Mer garderobe


Garderober kan man virkelig aldri få nok av! Vi har endelig fått mer garderobe i huset, denne gangen på gjesterommet.Vi valgte Ikea-garderobe her også, men med dører. Utrolig glad for å ha skap på nesten hele veggen. Og jeg skal love at de er fyllt opp til randen! Oppå skapene har vi oppbevaringsesker fra Ikea som jeg har alt babytøyet etter Emma og Fillip i. Vi har ikke så mye bodplass og heller ikke noe loft, så da ble dette løsningen. 

Takk for alle de hyggelige kommentarene på forrige innlegg!! Veldig koselig!


Klem Anne

9 kommentarer:

 1. <3 Skap-plass <3
  Har planer om slike dører på vårt soverom :) Men er skråtak, så må sage og 'lage selv'.. Men det skal vi vel greie ;)

  SvarSlett
 2. Et sted skal man jo gjemme vekk alle tingene man har. Dette er også mitt favoritt-garderobeskap fra Ikea, liker den litt tidløse stilen og er nesten litt lei meg for at jeg har reist i fra det. Misunner deg ofte Walkincloset ;)

  SvarSlett
 3. Hei Anne! Herlighet, så fin det ble! Kos deg i dag! :) Klem Anne

  SvarSlett
 4. Hei!!
  Leeenge siden!
  Flott walk in dere har laget!! Og utrolig fint og lurt at tapeten viser gjennom!!
  Her har det vært stille en lang stund, men får prøve å lage litt innlegg fremover. Har jo en del "ublogget"
  Ha en fin kveld!
  Klem Iris

  SvarSlett
 5. steikji kanari så ultralekkert.... var på ikea i dag å siiiikla... men de er jo så dyre, spes når en vil ha en hel vegg på 4 m... :/ får spare litt til... er dette birkeland??

  Klems Diana.

  SvarSlett
 6. Så flott! Dette har vi i gangen vår :) men som Diana sier, det er jo så dyrt! Har 5m vegg som skal fylles.. Huff.. Men det skal il deilig :) har jo vanvittig lyst til å bytte ut skyvedørsgarderoben vår (med bare store speildører) med Birkeland også. Gratulerer med nye skap. :) deilig å få så mye plass :)

  SvarSlett
 7. Så fint det ble!! Et lite tips med tanke på barneklær som skal oppbevares og ikke ta så mye plass. De har disse geniale vakum posene på bla Clas Ohlson som jeg sverger til når det kommer til oppbevaring av guttene sine klær:):) KLEM:)

  SvarSlett
 8. Hei! Husker du navn og evt pris på dørene?

  SvarSlett