torsdag 14. februar 2013

Sittekrok på kjøkkenetNår vi skulle planlegge kjøkkenet i huset, var en av de tingene jeg ønsket meg veldig, en sittebenk og en stor tavle på veggen. 


Sittebenk har jeg fått. Madrass og puter er i lik farge (sand) som spisestolene, og sydd hos Interiørhuset i Alvøen. Vi har tenkt å male med tavlemaling og magnetmaling på veggen bak, forhåpentligvis ganske snart, for det mangler noe her. Vegglampen er fra Tine K. Lampeskjermen tror jeg at jeg må bytte ut i hvit, for litt bedre lys.

Takk igjen for alle de fine kommentarene jeg får her på bloggen! Dere er fine alle sammen


Klem Anne

10 kommentarer:

 1. Kjempekoselig! Det blir nok flott med tavlemaling:)

  SvarSlett
 2. Er så fint med sittebenk..=) Koselig plass.

  SvarSlett
 3. Fin inspirasjon :) Trengte noen ideer til soverom ++ ;) Synes det er vanskelig å velge lamper ... hvordan har ni tenkt til soverom, hall?

  SvarSlett
 4. If your oѵen thermοmeter ԁoes nοt match your оven temperature settіng,
  уou will want to hаvе yοur ovеn
  саlibrated. After you've got the crust rolled out, transfer it to your pan or pizza stone. Roll each portion into the thickness of a broom handle.

  Look at my homepage: http://loan74join.dmusic.net/journal/1773178

  SvarSlett
 5. Helt nydelig! Både fint og praktisk med sittebenk på kjøkkenet:) Vegglampen var også veldig fin!

  Ja det må du! Der finne du alle bloggerene på instagram. Er veldig kjekt altså, du kommer til å bli hekta;) Du finner meg under simple_lovely hvis du bestemmer deg for å bruke appen :)

  Nydelige farger dere har valgt til veggene hjemme hos dere. Så delikat og fint.
  Her holder jeg på å velge farge til gutterommet, jeg har endt opp med en lysgrå farge. Oliver blir ett og et halvt om ett par dager, helt utrolig hvor tiden er blitt av! Han skal endelig få sitt eget rom nå.

  Heldige er vi ja, det er uten tvil:)

  Ha en fin mandagskveld, Klemmer fra meg!

  SvarSlett
 6. Hei!
  vi driver å bygger oss hus, så da titter jeg innom forskjellige husbygger blogger.
  Kom over denne bloggen når jeg var ute etter ildsted/peis. lurte på om jeg kunne spørre deg noen spm om den nydelige peisen deres?

  Hilsen Kristina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kristina! Jeg svarer gjerne på spørsmålene dine! Du kan jo evt. sende meg en mail? Mailadressen min står lengre oppe :)

   Hyggelig at du titter innom bloggen min :)


   Klem Anne

   Slett
 7. Så flott det er blitt hos deg! Jeg må innrømme at jeg gjerne skulle hatt en sittebenk på det nye kjøkkenet vårt, men vi får se hva det blir plass til.

  Måtte forøvrig innom nettsiden du tipset om for en stund siden: nå er det Hello Kitty bursdags utstyr bestilt til lillemor sin 3 års dag.Du hadde pyntet så fint!

  Ha en fin kveld.

  Klem fra Pernille

  SvarSlett