mandag 22. april 2013

Garderoben i gangenEndelig har vi fått orden på klærne, og alle garderobene er kommet opp. Også i gangen har vi valgt Pax-garderobe fra Ikea. Er veldig fornøyd med kombinasjonen av skapdører og skuffer.


Knottene er de samme som på vårt Sigdal-kjøkken. Vi fikk kjøpe noen rester av Sigdal, resten måtte vi bestille, derav mangler vi fortsatt noen. Nå gjenstår det bare å planlegge resten av gangen, for det ser litt tomt ut her. Men hva skal vi ha her? Sittebenk? stol? konsollbord? Kom gjerne med ideer!

Ha en herlig kveld.

Klem Anne

10 kommentarer:

 1. Så fint det blir i gangen deres. Massevis av nødvendig oppbevaringsplass:) Selv skal vi ha skyvedører og en kommode til å legge fra seg saker og ting på. Konsollbord hørtes forresten fint ut, men det blir garantert lekkert uansett hva dere velger:)

  Ha en fin kveld!

  Klem fra Pernille

  SvarSlett
 2. knall flott garderobe.... *øverst på ønskelisten her kan en si*

  Ha en fin fin uke.

  Klems Diana.

  SvarSlett
 3. Kjempefin garderobe. Man får aldri nok skapplass, syntes jeg. Det hoper seg fort opp med vinter- og sommerklær. Foring over skapene kan også være lurt. Gjerne vis et par bilder til av gangen, så blir det lettere å se hva mer det er plass til av møbler osv. Syntes du har så god smak, så jeg er sikker på at du finner noe fint uansett :-).

  SvarSlett
  Svar
  1. Det med foring over skapet har vi faktisk snakket om å gjøre, men takk for tipset likevel :) God smak vet nå ikke jeg...men jeg elsker å planlegge, og jeg bruker nok mer penger på interiør enn på alt annet ;) Kanskje jeg legger ut flere bilder av gangen vår...alltid kjekt å få tips og ideer av andre :)

   Klem Anne

   Slett
 4. Så flott det har blitt. Nok skapplass er så deilig, og man får det så praktisk i hverdagen når alt får sin faste plass. :)

  Fin dag til deg!

  SvarSlett
 5. Hei! For en flott garderobe, og for et flott hjem! Ble så inspirert av skuffeløsningen du har valgt under skapdørene. Jeg prøver å tegne det inn på min egen garderobe, men kan ikke se å finne den løsningen. har du lyst til å dele hvordan du fant fram? :)

  Ida

  SvarSlett
 6. For et flott garderobeskap!!! Drømmer om noe i den stilen, men finner heller ikke ut noen kombinasjoner av skap som passer som dere har gjort. Hvor fant du dette?

  SvarSlett