tirsdag 29. juni 2010

Endelig er teboksen min!

Det finnes mange fine interiørdesign, men min absolutte favoritt er Riviera Maison. Jeg kan aldri få nok av de flotte møblene, glassene, porselenet og tekstilene med den nydelige skriften på!

Denne teboksen fra RM har jeg siklet etter leeenge! Og nå er den endelig min! Den er ganske stor, men så er jeg veldig gla i te, så jeg hadde faktisk nok teposer til å fylle den opp...haha. Nå må jeg bare finne en plass og ha den...kan ikke gjemme denne bort i et skap.Disse arkivholderene ble også med meg hjem. Nå har jeg orden på papirene og de ser flotte ut i hyllen. Kunne tenkt meg et skrivebord fra RM en gang, da skal disse få stå på den.Så måtte jeg bare få med bilde av dette stillebenet over peisen vår. Syns det er så fint med skilter i ulike materialer og har etterhvert en del av de rundt i huset og i hagen. Har nettopp bestilt et velkommen-skilt i tre fra Sofiesvilla som jeg tenkte å ha hengendes på døren utenfor.
I over-i-morgen drar vi til hovedstaden for å nyte sommer og sol...hører at det skal bli et fantastisk vær der borte i helgen, i motsetning til her på vestlandet hvor det skal regne store dråper! Gleder meg til å shoppe litt og spise deilig sjokoladefondant på United Bakery (må alltid innom en tur der når jeg er i hovedstaden).

Ha en fin kveld alle sammen og nyt sommeren!


Klem Anne

9 kommentarer:

 1. Ååå så flott teskrin :) Heldige deg.
  Og de nydelige magasinholderne. De er kjempe fine :)

  Ønsker deg også en flott kveld.

  Klem C

  SvarSlett
 2. Lekkert !! også så praktisk da med det vinduet :) Jeg liker også veldig godt produktene til RM, klassisk og elegant stil!!

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Lekkert, jeg er også veldig glad i produktene fra RM.
  Ønsker deg en flott tur til Oslo.
  Ha en fin fin tirsdagskveld.

  SvarSlett
 4. sda må der ekose der emasse østpå..
  nydleige ting du viser,gjennomført RM...
  ha en skjønn sommer, klemklem

  SvarSlett
 5. Kjempefin teboks!
  Ha en fin tur, og god sommer!:)
  Klem

  SvarSlett
 6. For en fott teboks, det var noe å ønske seg for en teelsker.
  Takk for tips om nettside!

  Velkommen til å besøke bloggen min!

  Mvh Mimmi-Leone

  SvarSlett
 7. Har gitt deg en award. Den ligger inne på siden min. Følger en liten utfordring med :) Du får den fordi du her en flott blogg :)

  SvarSlett