torsdag 10. juni 2010

Lenge siden...

Hei igjen!! Da var det jammen lenge siden mitt siste blogginnlegg!! Faktisk hele to måneder!! Huff...
Det er ikke det at jeg er slapp eller ikke har tid....jeg har rett og slett ikke hatt noe å blogge om! Jeg har i grunnen ikke så mye å komme med i innlegget mitt i dag heller...haha...men er bare innom for å si hei og for å fortelle at det snart kommer noen nye innlegg. Må bare få tatt litt bilder og sånt. Gleder meg til å blogge litt igjen nå.
Jeg har vist en del bilder fra barnerommet her på bloggen min, og det blir nok flere innlegg om interiør til barnerom og barneting. Her er bilde fra lillegull sitt rom. Ho har fått ny rosa knaggrekke og en herlig rosa kjole fra Gant er hengt opp. Det skjønne stoffhjerte med Emma sitt navn på har trude eriksmoen sydd. Ho syr og broderer utrolig masse fint. Bloggen hennes er absolutt verdt et besøk!
Maileg har de skjønneste lekene til barn syns jeg, og mor i huset har allerede begynt å samle på disse skjønne kaninene til lillegull. Lillegull er også begeistret for disse kaninene, og syns det var spesielt moro da ho fikk en liten vogn til å kjøre babykaninene i.


Til alle dere som har vært trofaste lesere av bloggen min...jeg håper dere fortsetter å være det...og beklager at jeg ikke har vært så flink til å besøke dere. Og takk for alle koselige kommentarer på sist innlegg!


Ønsker alle en fin helg!
Klem Anne

7 kommentarer:

 1. Nydelige små bilder av barnerommet. Sluker ting som har med barnerom som bare det for tiden.Holder på å pusse opp rommene,både til storebror & lillesøster.
  Ha en vidre fin kveld.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 2. Hei på deg.
  Så kjekt "å se" deg igjen.
  Skjønne bilder ;)
  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Så kjekt å høre fra deg igjen=)!! Herlige bilder fra barnerommet! Gleder meg til flere innlegg=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 4. Hei ♥

  Flotte bilder...:)) Ja populært med maileg forstår jeg hehe...
  Kjempeflott rottinggruppe under her , og så flott du pynta med puter osv...det der kan du!!

  Ha en herlig dag i morra ♥

  Klem klem :))

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder! Nydelige detaljer fra barnerommet. Ha en fortsatt fin kveld!
  Klem Elizabet

  SvarSlett
 6. Nydlige bilder av barnerommet, og desse kaninene e jo bare kjempe fine =) klem fra Monica

  SvarSlett
 7. Dette var jo helt nydelige bilder!! Tror Wallas verden også har den dukkevognen, den er så utrolig nostalgisk og flott! Ha en koselig dag =)

  SvarSlett