tirsdag 7. juni 2011

Veggord

Det blir mye tenking på hus for tiden, og jeg kommer stadig på nye interiørideer til det nye huset vi skal bygge. Mye takket være inspirasjon og tips fra alle de herlige interiørbloggerne her i blogglandia.

 Jeg får drømmen min om walk-in-closet oppfyllt, og den får jeg ha helt alene ifølge min snille mann ♥ Det finnes så mange fine og smarte garderobeløsninger, men en ting jeg vertfall skal ha i garderoben min er dette sitatet fra Coco Chanel på veggen ♥ Flere fine veggord finnes på nettsiden http://www.happylines.no/. Nå er det snart Frustrerte Fruer...jippiii! Ha en fin kveld videre.

Klem Anne

12 kommentarer:

 1. Utrulig bra sitat:) Koselig du la att kommentar hos meg i dag, garderobeskapet du såg i bakgrunnen på bildet heiter Pax fra Ikea med Birkeland frontdør på.

  SvarSlett
 2. Herlig sitat.
  Så flott med et walk-in-closet!

  Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 3. Så kult sitat!
  Det blir stilig i walk in'en;))

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Det er kjempe deilig med walk in closet..har aldri angret på det, selv om jeg ønsker meg et myyyye større...og da helts uten skråtak, for det er ikke så lett å innrede et garderobe rom med skråtak....mye plass som jeg mister i tak...sår tiltrengt plass til sko/vesker/skjorter/kjoler/bukser osv osv

  SvarSlett
 5. Så lekkert bilde :) Fint veggord!! :) Og så heldig du er so får walk-in-closet.. Det er min store drøm også.. Håper jeg får det en dag!!!! :)

  SvarSlett
 6. Heldige deg som får walk-in-closet...og stilig veggord!
  Har oppdaget en blogger...faktisk i samme bygd...En Vintage Drøm heter bloggen. Hun er i bloggrollen min! må drive litt reklame for henne....fine og billige veggord :o)

  ha en fin kveld anne....og lykke til videre med husplanlegging

  SvarSlett
 7. Hei Anne. :)

  Takk for det!
  Kom nytt blad i dag ja. Får du det sikkert snart du også. :) Vet de kommer ut på forskjellige dager.

  Ha en flott kveld videre! Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Tusen takk, Anne! Så snilt! :)

  Ang. jordbærskål fra Bruka, så har Anne i min lokale interiørbutikk, Emmas Verden, den inne. Kanskje hun kan sende den til deg? Du kan kontakte henne på bloggen hennes, http://emmaverden.blogspot.com.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. Ikke mye å vise...desverre ikke noe pent walk in jeg har, har planer om at en dag...men du vet hvordan det er, så lenge det funker, så blir det utsatt...Men har hatt en stor opprydding der, så nå finner jeg i det minste frem...he,he...

  SvarSlett
 10. Hei Anne!

  Et herlig sitat=)! Så spennende med husbygging og heldige du som får walk-in-closet=)! Tusen takk for gode ord hos meg, det varmer!

  Ha en finfin dag og en herlig helg!
  Klemmer!

  SvarSlett
 11. Da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden bestemte jeg meg fort for å ta et rom som hadde bitt brukt som bod, og omgjøre det til et walk-in closet/garderobe. Selv om hallen/inngangspartiet vårt er romslig ønsket jeg ikke å ha sko,støvler og klær henge der. Når vi nå kommer inn i huset går vi rett inn i rommet hvor vi har god plass til klær og sko. På vinteren legger vi vått skitøy rett på varmekablene og det tørker opp på no time. Vi er superfornøyde med rommet og har gjort det til en lek å holde orden der inne!
  Så gled deg til et praktisk rom!

  Ønsker deg en fin torsdag, Anne!
  Klem,
  AW

  SvarSlett