søndag 28. august 2011

Wallsticker på barnerommet?


Så var helgen snart over... Helgen startet med at vi var en tur innom Sigdal for å se på kjøkken. Vi skulle egentlig bare se, siden vi fortsatt ikke har fått svar fra kommunen på byggesøknaden...men vi ble så ivrige at vi fikk de til å lage et forslag til oss. Gleder meg masse til å se hva de tegner! 

I går var jeg dessuten ute og spiste tapas med to gode veninner...det smakte himmelsk godt! Herlig med en sånn kveld før den lille kommer, for da er det ikke sikkert det blir så mye tid til å være sosial på en stund.


Jeg har sett at mange bloggere har de skjønneste wallstickerene på barnerommene. Veldig fint alternativ til tapet, og så er det jo så enkelt å fjerne når man er lei. Ikke koster det så mye heller. Disse fann jeg på www.sprell.no.


Den øverste kunne jeg tenkt meg å ha på en vegg på rommet til Emma i nye-huset. Kanskje med en fresh farge under?


Denne med flyene likte min kjære så godt, så kanskje lillegutt må få denne på rommet sitt? Hadde blitt fint på en lyseblå vegg.

Håper dere har hatt en super helg. Ønsker dere en fin ny uke!
Klem Anne

7 kommentarer:

 1. Kjempe fine:)har nettopp malt på en dekor på babyrommet her i huset.brukte overhead og tegnet rett på veggen.satte sammen flere ulike wallstickers som jeg fant på nettet og laget den på photoshop.du er hjertelig velkommen til å se den på bloggen min:)

  SvarSlett
 2. Herlige wallstickers:) Tror de tøffe flyene blir midt i blinken for en liten sjarmør:) Godt du koser deg med tapas og venninne prat. Det blir som regel ikke så mye av det med en nyfødt i hus.
  Skapet du spurte etter er et skikkelig 80-talls skap som faren min hadde stående i kjelleren. Med litt maling ble det helt ok. Jeg malte det lenge før jeg visste jeg fikk en jente så derfor den grønne varianten;)

  Ha en fin ny uke! Klem, Pernille

  SvarSlett
 3. Åååå så mye fint! De uglene var jo bare til å spise opp!
  Og for ikke snakke om de kule flyene..
  denne siden må jeg inn på ser jeg;)

  Alltid like kjekt med jentekvelder;)

  God ny uke til deg fra meg-klem

  SvarSlett
 4. Å så fine de var Anne, Flyene var kjempestilig men synes den i midten var så søøøøt.

  Da Tomine var mindre malte jeg disneyprinsessene nå har hun Maria fra aristokattene(Endelig skal jeg få LOV å ta den bort, og lage et skolepikerom:)) Julian hadde Ole brum. Idag hadde ikke jeg ville valgt noe av de:)

  Hjertene hadde jeg ikke tenkt å bruke til bryllupet =)Konsollbordet er jeg eldig glad i og blir stadig flyttet rundt på, kanskje du kunne brukt det som en arbeidsbenk. Hadde bitt en fiin en:)

  Ha en fin kveld, Klem Henriette

  SvarSlett
 5. hei hei!
  Jeg har også sittet å surfet etter wallstickers. Jeg har så lyst å ha det på babyrommet, men greier ikke å bestemme meg for "tema" der inne.. Det er så mye fint der ute!

  SvarSlett
 6. Hei skjønne Anne! Så fine wallstickers du viser. Er helt sikker på at den nederste ville blitt supersøt på et lyseblå gutterom. Håper det går bra med deg og den lille, nå nærmer det seg vel med stormskritt;-)

  Så koselig å nyte en kveld med venninnene før lillegutten kommer til verden. Det pleier jo å bli et litt annet fokus, ihvertfall i begynnelsen..

  Takk for dine alltid like koselige kommentarer på bloggen min. Putene på siden, hvis det er de lille du mener, er fra Tine K (kjøpt på Home and Cottage), er ganske sikker på at de er lin ja. De grå er fra Bolina, mens den hvite med speilene er fra Day. Bare hyggelig om du skulle få lyst til å kjøpe noen av de samme. Er ikke så lett med puter synes jeg, det skal stemme med både farger ellers i stuen og med sofaen.

  Håper du får en herlig tirsdag!
  Ble du fornøyd med linsengesettet forresten?

  God klem til deg:-)

  SvarSlett