fredag 25. november 2011

Julestrømper fra Potterybarnkids

 Disse skjønne julestrømpene fra www.potterybarnkids.com fikk jeg levert på døren i dag. Nå må jeg bare finne noen holdere så jeg kan henge de over peisen på julaften. Noen som vet hvor de har det?


I dag har jeg også prøvd meg på hjemmelagde marshmallows fra boken til Manuela. Den boken er bare helt fantastisk! Mens marshmallowsene holder på å stivne, koser jeg meg med varm eplegløgg, masse levende lys og "Nytt på nytt" på tv'en ♥

I morgen skal jeg og Emma på lysfesten i byen. Kanskje det blir besøk i pepperkakebyen og julehuset også? Gleder meg til å få litt kvalitetstid med Emmagullet. Det har det ikke blitt så altfor mye av etter at lillebror kom til verden.

Ønsker alle en herlig adventshelg ♥

Klem Anne

6 kommentarer:

 1. Så søte:))

  Kos dere imrg, vi har også lurt en tur til byen og se:))

  Klem

  SvarSlett
 2. Viktig med jentetur.....kos dere masse!!
  Skjønne julestrømper :o)

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Så skjønne julestrømper!
  Ønsker deg en riktig fin adventshelg, og kos dere på jentetur ;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Å, du skulle bare vite hvor lenge jeg har tenkt på å bestille julestrømper fra PB!! Ble det dyr frakt? Vi tar vel frem de vi har fra Åhlens som også er ganske fine :) Men irriterer meg sånn over at jeg kun kjøpte tre den gangen, nå som vi ble fire i familien likevel ;) Så da tar jeg frem kun to til barna :) Mulig jeg bestiller fire julestrømper fra USA til neste jul! Du får sikkert tak i slike holdere på Etsy eller Ebay? Ha en herlig helg! Klemmer

  SvarSlett
 5. Så fine jule strømper... Og jentetur... det er kos deg.:kos deg masse ..og god helg
  kerstin

  SvarSlett
 6. Så fine! Slike har jeg ikke sett før! :))

  Takk for søt hilen ang julekalenderen min. Den er veldig enkel så du har en lik på et par timer;)

  Ang hvordan jeg setter sammen bildene min så bruker jeg et program som heter InDesign. Dette er et forholdsvis kostbart program og tar litt tid og lære seg, men det er absolutt verdt det:)) Ellers vet jeg mange bloggere bruker Photoscape som er et gratis program med mange av de samme mulighetene. Tror det er litt enklere og lære seg også... Lykke til!

  Håper du og dine får en fiiin lørdag! Klem, Pernille

  SvarSlett