mandag 23. april 2012

Pottetreningstips


Emmagullet har begynt med pottetrening, og i den forbindelse vil jeg dele et lite tips med dere. Jeg har funnet noen fine pottetreningsskjema på http://www.pottytrainingconcepts.com/CTGY/FREE-Potty-Training-Charts.html som man kan laste ned gratis og printe ut.

Her er det mange design å velge mellom. Emma har fått en med disneyprinsesser og en med Ole Brum. Så har vi vært og kjøpt klistremerker som skal klistres på skjemaet for hver gang ho gjør på potten. Etter ti klistremerker vanker det en liten premie.

Så får vi se da, om Emmagullet blir bleiefri i løpet av våren/sommeren...?...hadde vært deilig med ett bleiebarn mindre..


Klem Anne 

4 kommentarer:

 1. Så smart! Takk for tipset. Vår lille solstråle skal begynne med pottetrening i barnehagen og hjemme nå så da hjelper det helt sikkert med klistremerker:)

  Gøy å følge husbyggingen deres forresten. Er veldig spent på å se hvordan det blir hjemme hos dere:)

  Klem fra Pernille

  SvarSlett
 2. Takk for godt tips, dette skal jeg jammen meg bruke til Liam og!! Det er kanskje litt tidlig, men jeg har ikke så lyst på to bleiebarn, derfor har jeg bestemt meg for å prøve når vi kommer hjem. Han kan sikkert motiveres av noe sånt ja :)

  Masse lykke til med pottetreningen hos dere, så gleder jeg meg masse til vi snart sees :)

  SvarSlett
 3. Så smart. skal huske å se på det når vår tur er inne.. Sugerørene kjøpte jeg i 100 pk på etsy. Tok 50 grå og 50 rosa, du kan selv velge farger+du får tags med.. Tiden nærmer seg, vi skal ut 16 juni.. Idag er mannen og hogger ned bjørketre jeg skal ha i lokalet ;)

  SvarSlett