torsdag 10. mai 2012

Sittebenk


På kjøkkenet i nyehuset har vi tenkt å ha en sittebenk fra Sigdal, lik denne. Nå har jeg funnet ut at jeg har lyst å ha en lignende benk under vinduene i arkene, både på Emma's rom og vårt rom. 

Med litt fine tekstiler og smarte skuffer til oppbevaring, tror jeg det kan bli utrolig stilig og en koselig sitteplass for både små og store.


Denne hadde vært perfekt på soverommet vårt. To skuffer oppå hverandre var ikke dumt.


Spørsmålet er hvordan jeg skal lage denne benken? Jeg kunne selvsagt ha kjøpt samme benk som den vi har bestilt til kjøkkenet, men det blir veldig dyrt. Jeg har hørt at man kan lage en sånn benk ved hjelp av kjøkkeninnredningen fra Ikea. Er det noen som har prøvd det? Syns det var litt vanskelig å finne på ikea sin nettside. Tar gjerne imot tips! Bildene er alle hentet fra http://pinterest.com/search/?q=window+bench

Klem Anne

8 kommentarer:

 1. Benken min, fra Bergen kjøkkenatlier, Nettoline Nice kjøkken! Like billig som Ikea, og finnes i flere lengder enn de har der. Jeg er i hvertfall kjempefornøyd med min benk under vinduet på kjøkkenet!!!!

  SvarSlett
 2. Lekkert =)
  Mange bruker overskap til kjøleskap for å lage benker. De kan du også montere skuffer i. Du kjøper bare alt separat =)
  Selv har vi laget oppbygging til vask og tørk med slike skap. Da skjærte vi bare av den plast durten på føttene og skrudde de rett i stammen med skruer. Om du googler så skal det også ligge bilde forklaringer på nett.
  Lykke til!
  Klem Linn

  SvarSlett
 3. Kom på at det er mange som bruker hemnes tv-benk til innbygging også. Søk på engelsk så finner du mange DIY =)

  SvarSlett
 4. Kjempe fint OG praktisk! Dette har jeg tenkt på til rommet til Emmaen som vi holder på å bygge jeg også, men som deg er jeg usikker hvordan jeg (eller rettere sagt, mannen) skal gjør dette... Så jeg låner gjerne noen tips!
  Hvordan går det med bryllupet, nå kan det ikke vær lenge igjen. Du er god som klarer det med to små og husbygging! :-)
  Er alt bra med lillegutt?
  Jeg nekter å tror at babygutten min er allerede 8måneder?!

  Håper du får en fin (snart)helg
  Klem:-)

  SvarSlett
 5. Elsker slike sittebenker ved vinduer!

  Legger ved en link til noen flere ideer som jeg har lagret fra tidligere. Kanskje du finner noen tips.
  http://www.houzz.com/kitchen-bench

  Ønsker deg en strålende helg!


  Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Så koselig med sittebenk, forstår godt at du vil ha det:) Jeg vil også ha!!! Skulle gjerne hatt akkurat slike som er på de første bildene, nydelige farger:) Alle bildene var bare lekre, gleder meg til å se hvordan du gjør det:)

  Klem

  SvarSlett