onsdag 6. juni 2012

Peisen er på plass

På to dager var peis og stålpipe på plass! Peisen er litt grå på toppen, men den skal bli helt hvit altså. Fargen på veggen bak er faktisk litt lik den fargen vi har tenkt å bruke her.


Vi har valgt lukket peisinnsats fra Jøtul. 


Etter mye frem og tilbake valgte vi til slutt en stålpipe. Denne er bygd inn i veggen bak peisen. Den kommer videre opp gjennom et av soverommene i andre etasje. Her skal den selvsagt bygges inn så den ikke blir synlig.


Gulvflisene på badet nede og veggflisene på badet oppe er kommet på plass. Denne uken blir veggene og takene sparklet, og det er ikke så mye vi får gjort i huset egentlig, men neste uke begynner vi å male/tapetesere og deretter blir det gulvlegging. 

Takk for alle koselige kommentarer jeg har fått på huset vi bygger! Det varmer ♥


Klem Anne

11 kommentarer:

 1. Takk Anne... Lekkert dere får det, nesten lyst å komme og se. hehe. Kjempefine inv kort under. Gleder meg til å se bilder fra dagen =))

  Klem

  SvarSlett
 2. Åh..den peisen var mektig fin...Kjempeflott!
  Og invitasjonene var nydelige..
  Det må ha vært utrolig mange tanker å holde styr på med både husbygging og bryllupsforberedelser samtidig...Flink!
  Vi håper på å flytte inn når snekkerene tar ferie 3 juli, men jeg er ikke helt sikker på om det går... Det gjenstår en del småting i tillegg til listing osv... Vi krysser fingrene++
  Sjakten gleder jeg meg til, lurer litt på hvordan vi skal løse det når klærne kommer ned på vaskerommet. Vannrørskapet er på den nærmeste veggen i forhold til der sjakten kommer ned, så vi kan liksom ikke montere noe skap foran heller...
  Når det gjelder byggingen av sjakten har dette vært planlagt fra starten, men den skulle plassbygges. Dvs bygges etter at alt annet var kommet på plass. Når de åpnet gulvet var det da ett vannrør og en el ledning som lå i veien, men med besøk av rørlegger og elektriker på mandag så ordnet dette seg: )
  Ha en fin dag i morgen!
  Klem Iris

  SvarSlett
 3. Lucky you! Jeg elsker slik type peis, aldeles nydelig =)) Dessverre fikk jeg ikke opp øynene for disse peisene før lenge etter vi hadde bestilt vår. Vet hva jeg ville valgt i dag ja ;-)
  Dette blir så utrolig bra Anne!
  Klem Linn

  SvarSlett
 4. Anne!! hvor skal jeg begynner? Bryllups invitasjonene, badet, peisen, HUSET....wow!! Så mye fint!! Huset kommer til å bli en drøm av et hus, og det samme med bryllupet. Elsker detaljene og mongram gjør det personlig og stylish-love it! Genialt med egen nettside, vi var nettopp i et bryllup der de hadde laget en nettsiden, kjempe lurt.

  Og for noen herlig barn dere har <3 Det er så kjekt, nå begynner de å ha mer glede av hverandre:) Veldig greit med ei storesøster som kan underholde og hjelpe til med den lille mens jeg feks lager middag;)

  Klem i fleng! -Julie

  SvarSlett
 5. Nydelig peis. Skulle gjerne hatt en slik selv, men måtte fire litt pga liten veggplass;). Veldig flott bad også. Gleder meg til å se resten;). Liker smaken din godt hehe;).

  God helg videre. Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 6. Så fin den var peisen! Kort kommentar (Noah i fanget....)

  SvarSlett
 7. ååå så fint det blir;() som eg gleda meg til å se dette:)

  SvarSlett
 8. Hei :) Fantastisk peis dere har! Sitter og søker på nette etter bilder av Engelsk Peis så kom jeg over dette :) Kan jeg få spørre va pris dere kom på for peis med insattsen deres? :)

  SvarSlett
 9. Hei! Nydelig peis! Vet du mer hva peisen heter enn jøtul? Vi skal ha lik peisløsning som dere, og er litt redde for at innsatsen skal li seende liten ut inni ommrammingen. Det syntes jeg ikke at deres gjorde,og lurte derfor på hvilken dere har, og evt. målene på den?:)

  SvarSlett