onsdag 1. august 2012

Det nærmer seg innflytting og bryllup!


Etter en lang stund der det ikke har blitt gjort så mye i huset (på grunn av fellesferie og forsinka bestillinger!), har vi endelig strøm og vann i huset! Faktisk fikk vi internett på plass aller først!


I hele første etasjen (bortsett fra bad og vaskerom), har vi spotter i taket.


Vi har begynt så smått å installere lamper. På badet nede har vi enkle lamper fra Ikea. Lampene på veggen hadde jeg egentlig sett for meg skulle være litt lavere, så er litt usikker på om jeg skal ha de sånn eller om jeg kanskje skal prøve å snu de?


Taklampen på soverommet vårt er en enkel takplafond med skjerm i akrylstoff og små krystaller. Fann den på www.ellos.no.


Nå venter vi bare på trappen (som er en av de tingene som er forsinket!), litt listing igjen på kjøkkenet, litt mer elektrikerarbeid, inngangsdøren og baderomsinnredningen på badet oppe. Baderomsinnredningen kommer ikke før om to uker, men vi har blitt lovt innflytting allerede i neste uke! Juhuu!! Det passer veldig bra, så har jeg vertfall tre uker på å komme litt i orden og ordne siste rest til bryllupet... en måned igjen i dag 


Til alle dere som titter innom...ha en fortsatt herlig uke!


Klem Anne 

4 kommentarer: