fredag 8. august 2014

LekehyttenHei bloggen! Det har vært en fantastisk sommer og litt nytt har skjedd siden sist. I sommer har vi blant annet satt opp en lekehytte i hagen. Vi har malt hytten hvit inni, innredet med bord og stoler, og lekekomfyr, hengt opp bilder og sydd gardiner. Det meste av tingene hadde vi fra før av.


Lekehytten har til og med en liten hems. Her har vi lagt en madrass og pyntet med noen puter. Vimpelen har jeg sydd for lenge siden.Håper dere har hatt en fin sommer. Ha en riktig så fin helg og takk for at dere titter innom!


Klem Anne

5 kommentarer:

 1. Åh , bare så nyyydelig 💕
  Skal få en liten hytte nå, den skal vi ha i hagen til barnebarnet. Så veldig koselig å få så fin inspirasjon her hos deg! Kos deg videre i augustdagene !

  SvarSlett
 2. Nydelig lekehytte!
  En slik en skulle vi også gjerne hatt med 2 små jenter som elsker å stelle i stand.
  Kanskje til neste år..
  Ha en fin kveld
  Klem Christina

  SvarSlett
 3. Åh så fin lekehytten blev! Underbara detaljer invändigt. Det är så kul att sy gardiner och ordna för barnen i en lekehytte.

  Fortsätt njut av sommaren.
  Med vänlig hälsning Caroline, http://oceanlivinginsight.blogspot.se/

  SvarSlett
 4. Vakkert! Finner man deg på Instagram?

  SvarSlett
 5. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

  SvarSlett